Gebeliğe Hazırlık Süt hormonu gebeliğe engel mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süt hormonum 29 sizce bu gebeliğe engel mi ilaç kullanıyorum tedavi bitince hamile kalan var mı?
Canım süt hormonu azalıp artan bir hormon stres kaynaklı daha cok bır ara benım 32 ıydıbılac kullanmıştım 2 hafta 1 e düşmüştü sonra ara ara 13 oldu 24 oldu eger cok cok yuksek degılse engel değil ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım canım

Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun bende düşünüyorum ama sizin dediğiniz gibi mi acaba
Yanı canım cok yuksek degılse engel degıl benım bır ara 32 ydı ılacla düşmüştü sonra hamıle kalabıldım zaten sag ol canm bu arada

Benim hep sikintiliydi 52 ydi hamile kalmadan 3-4 ay once hic baktirmamistim zaten hamilede kaldim

Süt hormonum 29 sizce bu gebeliğe engel mi ilaç kullanıyorum tedavi bitince hamile kalan var mı?
Canım benim 53 lerdeydi ilaç verdi doktor bitince gel dedi ben henüz gitmedim bu hormon stresle alakalı çok kafaya takılcak bi durum değil Bebek isteyenler için yumurtlamayı engelliyor ben ilacı kullanırken ovulasyon testi yaptım yumurtladım ama geç oldu biraz tabi semde çok takılma seninki aşırı yüksek değil çünkü 2 tabletle düşer

Canım benim 53 lerdeydi ilaç verdi doktor bitince gel dedi ben henüz gitmedim bu hormon stresle alakalı çok kafaya takılcak bi durum değil Bebek isteyenler için yumurtlamayı engelliyor ben ilacı kullanırken ovulasyon testi yaptım yumurtladım ama geç oldu biraz tabi semde çok takılma seninki aşırı yüksek değil çünkü 2 tabletle düşer
Çok taktım kafaya ben ovulayon testi nasıl yaptırdın

Çok taktım kafaya ben ovulayon testi nasıl yaptırdın
Sakın takma bak bende taktım 2 günde 83 e fırladı şimdi noldu bilmiyorum ama kafa olarak rahatım :) internetten kaset tipi ovulasyom testi aldım ben 30 lu falandı evde kendin yapıyosun canım

Sakın takma bak bende taktım 2 günde 83 e fırladı şimdi noldu bilmiyorum ama kafa olarak rahatım :) internetten kaset tipi ovulasyom testi aldım ben 30 lu falandı evde kendin yapıyosun canım
Teşekkürler bana yan etkisi çok oldu ama ilacın midem bulantısı baş agrısı halszlik sizde de oldu mu

Teşekkürler bana yan etkisi çok oldu ama ilacın midem bulantısı baş agrısı halszlik sizde de oldu mu
Canım akşamları iç mümkünse ben öyle yaptım yan etki olmadı bende pek ilk başlarda uykusuzluk yaptı ama bünyeden bünyeye değişebilir

Back