• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süt emme konusunda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BtLKnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
57
0
86
İstanbul
Ya arkadaşlar şaşırdım napcamı bilmiorum . ilk bebeğim çok zorlanıorumda
bebegimde 1 haftadır kolik sancıları başladı ve daha 30 günlügüz :(
Ayrıca bu sancılar yüzünden kucaga iyice alıştı beşiginde dahi yatıramıorum sürekli kucakda sabah akşam 24 saat kucakda artık kollarım uyuşuo tutamıorum bebegi .
Sütümün yetmedigini düşünüorum doktorlar 15 gün deneyelim diolar ama açlık aglaması çocuk hiç durmuo emzirdikçe süt gelirmiş valla yalan billa yalan =) bnm oglan 5 dk emio uyuo töbe uyandıramıorum =) sonra yarım saat içinde kalkıo tekrar emmek istio . Gügüslerim bitti emzirmekden yara içinde kaldım mecburen emziriorum ama napıcamı şaşırdım inanın .Siz bebeklerinizi ne kadr zamanda kaç dk emziriosunuz ne kadar uyuolar kendileri uyuyabiliolar mı bunlara nasıl alıştırdınız alla aşkına =(

Ya arkadaşlar şaşırdım napcamı bilmiorum . ilk bebeğim çok zorlanıorumda
bebegimde 1 haftadır kolik sancıları başladı ve daha 30 günlügüz :(
Ayrıca bu sancılar yüzünden kucaga iyice alıştı beşiginde dahi yatıramıorum sürekli kucakda sabah akşam 24 saat kucakda artık kollarım uyuşuo tutamıorum bebegi .
Sütümün yetmedigini düşünüorum doktorlar 15 gün deneyelim diolar ama açlık aglaması çocuk hiç durmuo emzirdikçe süt gelirmiş valla yalan billa yalan =) bnm oglan 5 dk emio uyuo töbe uyandıramıorum =) sonra yarım saat içinde kalkıo tekrar emmek istio . Gügüslerim bitti emzirmekden yara içinde kaldım mecburen emziriorum ama napıcamı şaşırdım inanın .Siz bebeklerinizi ne kadr zamanda kaç dk emziriosunuz ne kadar uyuolar kendileri uyuyabiliolar mı bunlara nasıl alıştırdınız alla aşkına =(

canım öncelikle geçmiş olsun. benimde bebeğim var 48 günlüğüz daha.

bebeğinin kısa uykular uyuması gazdan dolayı olabilir. çünkü gazının olduğu zamanlarda benim oğlmda kısa süre uyuyup uyanıyor hemen. gazı için bitkisel ilaçlardan kullan onlar biraz olsun rahatlatıyor. benim oğlumnda çok gazı var. doktorumu bize yapma ilaç verdibitkisel birde normal ilaç verdi ama ben o ilacı kullanmıyorum. çünkü ameliyat sonrası gazını çıkarması için hastalara verilen ilaçdan. yapma ilaçdan memnununum. şunu söyleyeyim ki ama ilaçdan ama biraz daha büyüdüğü için bilmiyorum ama eskiye nazaran gazını daha kolay çıkarıyor.

sende yediklerine dikkat et canım. ben geçen kısır yedim yemez olaydım. senin dediğin gibi beş dakkada bir uyandı oğlum ve sürekli mızırdandı. şuda bir gerçek ki kısırı yedikden sonra sütüm çok arttı. sütün azsa emziren anneler için çaylar var onlardan iç faydası oluyor. rezene falan var içinde.

biraz sabır canım her geçen gün bir önceki günden daha iyi oluyorlar. hem sen onun dilinden anlıyorsun yavaş yavaş

bu arada sen bol miktarda kayısı suyu iç gaz sancılarına oda iyi geliyor.

göğüslerinin yarası içinde kremler var ondan kullan benimde berbattı emzirirken ağlıyordum seni çok iyi anlıyorum onun için.

allah yardımcın olsun.

öncelikle allah analı babalı büyütsün canım göğsünün sadece ucunu veriyosan oyüzden çok yara olur ucuyla beraber kahverengi bölümüde vermelisin ozaman yara olmuyor ve her emzirdiktn sonra krem sür iknci kez emene kadar beklet emzireceğin zamanda yıkamalısın

Kullanıorum yaa ama inanın faydası yokk =)
Kanamaya başladı artık bitkisel bi krem kullanıorum ama sürekli emme istegi var :)

Back