• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt düğümleri

Sirma27

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
16
13
18
28
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum sevgili üyeler. Canımı çok sıkan nvir kinu hakkında sizlere danışmak istedim. İlk bebeğimde göğsümde ki süt düğümleri sebebiyle süt kesildi ve ben de istediğim kadar emziremedim erkenden kesildi. Nvi Bebeğim de başta iyi emmedi ben de sağamayinca süt düğümleri oldu ne yaptıysam geçmiyor, süt artırıcı hiç bir şey işe yaramıyor. Resmen bilye büyüklüğünde düğümler var ikisinde de . Fikrî olan yazarsa çok sevinirim, çünkü yine sütüm azaldı bebeğim emmek istemiyor artık.

Banyoda sıcak suda duş al Bol bol masaj yap memeni yoğur resmen sonra yağla memeni ve tarak alıp meme ucuna doğru tarama yap alttan üstten özellikle düğüm olan yerleri..sık sık Emzir sonra da sağım yap Her gün yap her emzirmede pozisyon degis ters beşik yap koltuk altından emzir , yatarak emzir. Bebeğini yatır sen üstüne eğilip emzir .sıcak suda beklet memelerini. Ben plastik eldivene sıcak su koyup baglardim goguslerimde bekletirdim. Birde meme ucunda beyaz nokta varsa onu patlat bende vardı iğnenin ucunu ocakta kızdırıp patlatmistim.

Back