merhaba arkadaslar.gecenlerde arabamın döşemesine yaklaşık 2 litre süt döküldü.bende burda paylaşmak istedim en azından başına gelen olursa bir faydasi olur diye düşündüm ve baska form sitelerinede yazcam cunku ben baya ugraştım tecrübe ettim paylaşmak hayırlı olur.başına gelmeyen bilemez.neyse devam ediyim 1-2 gün sonra acayip eşi benzeri olmayan bir koku sardı içeriyi. otot yıkamacılara gittim bazilari almak istemedi. hemde istedikleri kadar parayı gozden cıkardım .yeterki bu koku gitsin dedim. sonra bana arabanın alt döşemesini sokturup yıkatmamı soylediler. 150 tl verip sokturdum.Aman Allahım onebiçim bir koku döşemenin altındaki kecelere kadar gecmişti. kece ve döşemeyi professional bir oto yıkamacıya goturdum ve 275 tl vererek detaylı ve amarikan ilaçları kullanarak gecireceklerini soylediler 1 gun sonra bi gittim defalarca yıkamalarına rağmen koku gecmemişti. usta yapılacak herseyi yaptıklarını soylediler.baska bir halı yıkamacıyı aradım onlarda geciremeyceklerini soylediler. sonara internetten araştırdıgımda benim gibi magdurların oldugunu ve aylarca geciremediklerini yazmışlar.bu sıkıntı araba bile sattırıyormuş.neyse sonra bir kişi DR.MAT HİJYEN SPREY diye bir ürün kullandıgını ve gectiğini yazmış.Hemen araştırıp aldım her tarafına sıktım döşeme ve keçelerin .Allaha şükür şimdi hiç kokudan eser yok .ha birde elma sirkesi geçiriyormuş dediler ama bu sprey cok kullanışlı tavsiye ederim.ben 2 hafta cektim baskaları çekmesin.galiba su sitede var .http://www.sanalpazar.com/Dr.mat-Hijyen-Sprey__isp3178528
Son düzenleme: