Merhaba şimdi gördüm yazmışsınız birsey yapmadim açıkçası dişçiye götürsem ağzını acmiycagini durmayacağını biliyorum e hiç bir işlemde yapalmiycam öyle olunca bende gece çok sık emziriyorum maalesef meme ağzında uyuyor o yüzden olduğunu düşündüm fırçalasa belki düzelecek ama izin vermiyor siz bir çözüm buldunuz mu bu arada fırça kullaniyormusunuz kac aylıkGeçenler de ben de kızımın bir disinde gördüm üst diş.
Konuyu siz önceden açınca sormak istedim , bir şey yaptınız mı acaba?
Nette şöyle bir diş kliniği sitesinde yazı okudum da bebeğim gece çok kalkıyor ben de emziriyorum hâliyle, acaba bundan ötürü mü?
"Genellikle ilk süt dişlerinin çıktığı bebeklik döneminde gece emzirme ya da biberonla beslenmeye bağlı olarak özellikle üst ön dişlerin dış yüzeylerinde önce diş etine yakın alanlarda beyaz lekeler görülmeye başlar"
Benimde aklıma misvak geldi eline versem kemirirken ise yararmi kiMaalesef ben de bir şey bulamadım, bana da ağzını açmıyor dediğiniz gibi doktorda hiç açmaz
15 aylık, dış fırçası ile oynuyor, nadiren de olsa misvak ile temizleyebiliyorum
Ah kesebilsem emmeden durmuyor kesmeye çalışıyorum oğlumun disleri beyaz beyaz bir tabaka var gibi ama ara ara beyazlik kopuyor sanki altindan birazdaha koyu dis cikiyor sonra yine beyazlıyor zamanla o yerleri kapatiyor curukmu bunlar yani bir diside kırılıyor kendiliğinden mi yoksa ağzına aldığı sert cisimlerdenmi anlayamadım disdoktoruna goturmeye korkuyorum agzini acmiycak biliyorum müdahale edecek olurlarsa anestezi uygularlar kesin ne yapacağımı şaşırdımMerhaba aynı durumdayım oğlum 22 aylık kuzum on dişleri çürüdü emzirmeyi yeni kestim keşke daha önce kesseydim gece sabaha kadar emen bir bebekti yazık kuzum dış çürümesi ve ağrılarla çok erken tanıştı size tavsiyem gece beslenmesini acilen kesin bir diş doktoruna götürün biz çok geç kaldık siz kalmayın
Çok teşekkür ederim, gece emzirmeyi kesmeyi deneyeceğim İnşallahMerhaba aynı durumdayım oğlum 22 aylık kuzum on dişleri çürüdü emzirmeyi yeni kestim keşke daha önce kesseydim gece sabaha kadar emen bir bebekti yazık kuzum dış çürümesi ve ağrılarla çok erken tanıştı size tavsiyem gece beslenmesini acilen kesin bir diş doktoruna götürün biz çok geç kaldık siz kalmayın