- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Arkadaşlar oglum 5.5 yaşında. Yaklaşık 2 aydır alt iki dişi sallanıyordu ve düşmüyordu. Ve arkadadan dis geliyor. Hatta yükseldi. Bu iki ay süresince kulak enfeksiyonu yaşadık. Bir türlü toparlayamadık. 4. Kutu antibiyotikteyiz. son 1 haftadır iyiydi. Dedim su dişleri çektireyim. Demeye kalmadı. Dis iltihap yaptı. Ateş 40 oldu acile gittik. Itihap bitsin de çektirelim dedim.Doktor da öyle söyledi. 4. Antibiyotik yazıldı. Ama şimdi de dişler kırıldı. Oglum elinde diş ile geldi.kökler içerde dis hekimini aradım asistan;"antibiyotiği kullanın,abse varken zaten dokunulmaz" dedi.
Kök çıkar kendiliğinden diyen de var.ama disler arkadan geliyor yani ittiremez. Eski dis ile yeni dis sırt sırta diyeyim. Doktora her türlü gidecegiz nasipse. Ama bu kökleri çıkarırken cok zorlanır mı? Ne bileyim. Dikiş falan olur mu? Başına gelen var mı?
Iki aydır cok hastaydi.kulak bir türlü iyilesmiyordu. Dişi de cektirsem iyice horlanacaktı. Ama böyle olacağını da tahmin edemezdim.
Kök çıkar kendiliğinden diyen de var.ama disler arkadan geliyor yani ittiremez. Eski dis ile yeni dis sırt sırta diyeyim. Doktora her türlü gidecegiz nasipse. Ama bu kökleri çıkarırken cok zorlanır mı? Ne bileyim. Dikiş falan olur mu? Başına gelen var mı?
Iki aydır cok hastaydi.kulak bir türlü iyilesmiyordu. Dişi de cektirsem iyice horlanacaktı. Ama böyle olacağını da tahmin edemezdim.