Süt buharıyla hamile kalanlar

SareNihal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
81
11
3
Selam kızlar süt buharıyla hamile kalan anneler size bir sorum var yumurtlama günü süt buhari yapılır mı tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız

Ya ben de yapmaya çalıştım 2 ay önce beşer dakika bir kaç gün oturmaya çalıştım ama yapamadım bir şeyler oldu bitirdim. Ama o ay akıntım o kadar fazla olduki bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi çözemedim bilemedim

Süt buharı ne ben ilk defa duydum
Sütü kaynatıp içine maydonoz atıyorsun adet bittikten sonra yapıyorsun ve onun buharında oturuyorsun rahim soğukluğu iltihp vs için yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyor benim ablama ebe öyle demişti yaptı ve o ay hamile kaldı benim sorumda bunu yumurtlama günü yapsak olur mu

Rahmi temizliyormuş inşallah iyidir

Aa tamam doğru birden süt buharı olarak okuyunca aklıma gelmedi. Canım bende birkaç defa enfeksiyon için yaptım ama ben hep adetin bitimine doğru yaptım onun dışında yapmam önerilmedi bebek varsa zarar verir düşüğe neden olur dediler. Ben hiç hamile kalmadım kalan bilen varsa detaylı anlatırsa belki bizede yardımcı olurlar yerimi aldım bekliyorum :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…