Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar süt baharını deneyip gebe kalan var mi biliyor musunuz
bende bunu duydum ama uygulamadım denemeyi de düşünüyorum
canım bende denemeyi düşünüyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
amin canım inşallah ne kadarlık evlisin ve nezamandır bebek istiyorsun
canım 1, 5 yıl oldu pico var bende bu ay soğan kuru yaptım tekrar adet oluncada süt buhari deneyeceğim
hayırlısı artık
hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bebeğimiz olur
ınsaallah canım hayırlısı sende çocuk var mi canım
yok canım ben yeni evliyim ve evlendiğimizden beri korunmuyoruz ama olmadı işte devamlı bişey çıkıyor
anladım canım sende gebelik
için olan kürleri dene allah büyük
geçen ay denedim incir kürü yaptım ama olmadı bide hayıt hapı aldım hamileliği kolaylaştırır diye bende prolaktin yüksekliği var ve bitane 2cm kist çıktı bilmiyorum artık herşeyi oluruna bıraktım işte
Prolaktin icin civanpercemi icmen gerek miyor mu
alacağım canım daha almadım inşallah işe yarar çok yoruldum şimdiden (
Süz buharini ilk defa duydum.. nasil yapiliyor peki?
Yorulma canım dene sen Allah büyük
Canım bende yeni duydum sayılır sütü kaynatirken içine bir tutam maydanoz atiliyormus kaynadiktan sonra onu alıp tezimizi degmecek şekilde altta ic çamaşırı olmadan eğilip duracakmisiz üzerimizdeki battaniye olacakmış ve buhar bittiği zamanda eş ile cinsel ilişki olmaliymis ben böyle okumuştum ama bu ıslam tüpleri tıkalı olanlar icinmis rahim filmi cektirmedigim icin adet sonrası denemeyi düşünüyorum sende cektirmdiysen dene istersen
Alla alla cok ilginc biseymis. Bilmiyorum deneyebilir miyim. İnsan kendini biraz anormal hisseder galiba :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü