Neden saçmalık olsun ki bir umut kapısı işteOturup oturup hamike kalamayanlar var. Sonuçta saçmalık ya hani?
Neden mantıklı olsun peki? Doktorlar neden uğraşıyorlar bu kadar basitse?Neden saçmalık olsun ki bir umut kapısı işte
Doktorlar o kadar uğraşıyor da hamile kalamayanlar da yok mu ?Neden mantıklı olsun peki? Doktorlar neden uğraşıyorlar bu kadar basitse?
İlk kez böyle bir şey duydumKızlar daha önce süt maydanoz buharına oturup hamile kalan var mı acaba ne kadar süre uygulamak lazım bilen var mı
İlk kez böyle bir şey duydumBu neymiş böyle
E nasip o da.Doktorlar o kadar uğraşıyor da hamile kalamayanlar da yok mu ?
Bu da aynı şekilde nasip işte . Denemekten zarar gelmez uygulayan varsa fikir açısından açtım konuyuE nasip o da.
Neden bu kadar kabasınız anlam veremedim . Zaten denemeye başladım ben . Size mantıksız geliyorsa yapmazsınız ters cevap yazmanızı gerektirecek bi şey göremedim benTamam sen git oturmaya başla madem sence çok mantıklı?
Ağzınız bal yesin yaYani arkadaşlar vücuda o kadar kimyasal yüklemek mantıklı geliyor da bu tip şeylerde mi bilgili kesiliyorsunuz Allah aşkına ? İkisi de farklı şeyler ikisi de umut kapısı. Başlık size uymuyorsa hiç yazmayın burada kaba konuşmalarınızla zaten yerlerde olan moralimizi bozmayın lütfen ya dolup dolup burada iyi niyetiyle soru soran insanlara patlamayın kendi tercihi ve eminim yapanlar vardır oda yapanlardan yorum bekliyor akıl hocalarından değil. Tutturmuşsunuz bi bilim bi ilaç bi doktor o çok bilimin doktorun ilacın çıktığı özendiğimiz Avrupa ne bu kadar ilaç tedavisi ne de doktor kontrolü yapıyor.
ben bu şekilde hamile kaldım. Mantar enfeksiyonum aksın diye sadece 1 kez 15-20 dk oturdum o ay hamile kaldım. Şuan 7+2 yimKızlar daha önce süt maydanoz buharına oturup hamile kalan var mı acaba ne kadar süre uygulamak lazım bilen var mı
Nasıl yaptınız acaba adetin kaçıncı günü? Ve kaç gün yapmak lazım detaylı anlatır mısınızben bu şekilde hamile kaldım. Mantar enfeksiyonum aksın diye sadece 1 kez 15-20 dk oturdum o ay hamile kaldım. Şuan 7+2 yim
Arkadaslar biz de 2 yil boyunca denedik. Bir kez aşılama da yaptık fakat sonuç alamadık. Sonra bu kürle karşılaştım ve denedim. Kürün 3 gün yapılması gerektiğini söylüyorlardı ben bir akşam denedim ve şimdi hamileyim. Lütfen şans verin ve deneyin. Kendimize yaşattığımız strese değmez. Umarım tüm dileklerinize kavuşursunuz.Kızlar daha önce süt maydanoz buharına oturup hamile kalan var mı acaba ne kadar süre uygulamak lazım bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?