benimde sol göğsüm şiş pompayla çekiyorum ama 30 cc anca geliyor her iki göğsümden en fazla 60 cc süt çıkıyor. emzirirken göğüslerim çok ağrıyor artık acısına dayanamıyorum. kızım emerken süt gelirse hiç ağrı sızı olmuyor yumuşak bir şekilde emiyor ama eğer süt gelmezse meme ucumu sanki koparacak gibi damağına sıkıştırıyor can halviyle ağlayarak ağzından zor çekiyorum. emzirme zamanı gelince kaçacak delik arıyorum. göğüs uçlarım yara olmak üzere ve çok ağrıyor. kızım emdikten sonra makineyle çekip kalan sütü yine veriyorum. ne yapacağımı bilemiyorum.
canımcım gecmıs olsun ah ahh bılmesmıyım o agrıyı okadar cok basımdan gectıkı hatta bır keresınde hastanelık oldum malsıt mıdır nedır ondan olmusum ne kotu bısey ınsallah bırdaha olmam canım taze nane cekmıstı ondan oldu sanırım ( halk arasında canın bısey cektıyse ondanda olur dıyorlar)
mecburen ordakı sutunu bosaltıcaksın hafıf ılık su dokup yapcaksın pompayla sağ canım cok kaynar su zaten derını yakar tekrar gecmıs olsun
canim lansinoh adli kremi siddetle tavsiye ederim. belki zaten kullaniyorsundur ama kullanmiyorsan hemen al ve her emzirmeden sonra bolca surup gogus pedi ile kapa. cok iyi geliyor. ben oglumda cok cekmistim, hatta 3 haftalik lohusayken hastanelik olmustum. bu sefer daha hamileyken baslamistim kullanmaya. dogumdan sonrada bol bol kullandim, simdi gerek bile kalmiyor kullanmaya. Insallah gecer.
canım dediğin kremi kullanıyorum ama pek faydasını görmedim emzirdikten sonra çok ağrı çekiyorum iki gğsümden genelde 70 cc falan süt geliyordu ama iki gündür pompayla çekmiycem emzircem diye uğraştım şimdi 40 cc falan geliyor niye sütüm azalıyor anlamadım. ben çoğalacak diye beklerken
Allah Allah, bende cok ise yaradi bu krem. moralini yuksek tut. gittigi yere kadar emzirirsin. olmazsa olmaz, sikma canini.
ben 40 gun emmisim sadece, sonra almamisim. turp gibiyim. oglum sadece 4 ay emdi, oda turp gibi masallah. bakalim kizim ne kadar emecek ama istemezsede zorlayip kendimi yipratamam.