Süt arttırmak

nessrrin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
137
69
18
29
Merhaba anneler ben bu sefer destek istemek için değil tavsiye vermek için başlık açtım 2 aylık bebeğim var ve süt arttırmak için yaptığım şeyin işe yaradığını görünce yazmak istedim tek bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana bir yemek kaşığı kuru duta bir tatlı kaşığı tahin döküp yiyorum bol su tüketiyorum ve gerçekten sütümde belirgin bir artış var yapın deneyin hem uygun hem de etkili bir çözüm ateletime kadar sütle ıslanmış şeklde uyanıyorum o kadar diyorum..

Ne güzel ama çok fazla yemeyin kararında yiyin bence hiperlaktasyon ya da mastit olursunuz

Yedikten ne kadar süre sonra sütun arttığını farkettiniz acaba? Hemen faydası görülüyor mu? Günde bir kez mi yapmak gerekiyor

Yedikten ne kadar süre sonra sütun arttığını farkettiniz acaba? Hemen faydası görülüyor mu? Günde bir kez mi yapmak gerekiyor
Ben gün içerisinde bir kez yapıyorum özellikle gün sonunda yiyorum yatana kadar bol su tüketiyorum ben faydasını hemen gördüm ertesi gün fark vardı

Kuru dut kuru incir kuru kayisi süt tahin pekmez yulaf uzerine biraz ceviz harika sut yapiyor ama cok yemeyin ha haftada iki kez yeter kuru dut cayi da yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…