Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm süt arttırmak için neler yemem gerek humana çayı alsam yararı olurmu
BİR KIZI BİR OĞLU VARMIŞŞ
Kayıtlı Üye
valla canım ben humana çayı içtim faydası oldu senin sütünü arttırman için bol yeşillik maydanoz dereotu falan süt yoğurt haşlanmış yumurta ayran su bulgur pilavı da çok faydalı oluyor sulu meyveler portakal mandalina elma gibi birde kuru hurma aklıma gelen bunlar ha birde sutunun bol gelmesi için sık sık bebeğini emzirmen lazım
slm ben de temmuzda doğum yaptım. ilk ay mama takviyesi yapmam gerekiyordu sütüm kesinlikle yetmiyordu. ve ben artık ne zaman tamamen kesilecek diye düşünmeye başlamıştım. sonra aralıkta doğum yapan bir arkadaşım bana elinde kalan 1 hafta yetecek kadar malt içeceklerle milkway diye bir ürün getirdi. ve benim sütüm esas milkwayden sonra arttı. hala her gün düzenli 1 adet malt içecek içiyorum (karamalz diye bi marka var limonlusu gazoz gibi) on günde bir 6 şişe milkway içiyorum ( 3 gün boyunca 2 öğün tok karına 1'er şişe kullanımı bu şekil) still tea yi düzenli içmek gerekiyormuş o yüzden ondan da 3-4 fincan içiyorum. her emzirme yada sağım sonrası mutlaka 2 bardak su içiyorum) 2 olmazsa 1 bardak sütü mutlaka içiyorum. sabah yumurta bir öğünde sebze bir öğünde mutlaka et yiyorum. bir de bir ara Arifoğlu baharatçısına gittim (palladium avm'deki şubelerine) bana süt çayı karışımı hazırladılar içinde hatırladığım rezene, ısırgan, kişniş, kimyon ve 1-2 baharat daha vardı o da iyi. bir de dişbudak diye bir bitki var nette araştırırsan yararlarını görürsün o da sütü artırıyo fakat haftada 1-2 kez kullanmalısın fazla kullanırsan sütü çok sulandırıyormuş (aktarı olan kuzenim söyledi) ve bunların sonucunda çok çok şükürler olsun şu anda bu sitede 2 farklı alanda buzluktaki sütlerimi vermek için ihtiyaç sahibi bir bebek arıyorum. ha son olarak hiçbir zaman sütüm az yetmiyor gibi düşünme her zaman sütüm bol diye düşün bir de fırsat bulunca uyu
ìki kız anası
Kayıtlı Üye
humana çayı iyidir ona devam edin bulgur pilavı incir hoşafı bol su bunlar çok etkili ve uyku dinlenmeniz çok önemli yeşilliklerde etkilidir hayırlı bayramlar dilerim