merhba arkadaslar benim 45 aylık kızım var 1 ay süt emdi sonra dr yetmıyordur dedı mamaya basladık ama her ecen gun daha az emdi suan emmıyor sutum bıtıcek ııce azaldıda sagsam dıye dusudum hem artar dıye duydum makına alayım dıyoum baby plus markalı var kullanan varmı acaba aranızda ıı bı markamıdır yada ıı marka onerısı oln varmı?tesekkurler...
Muhtemelen bebeğin 45 günlük demek istedin. Philips Avent elektrikli öneririm. Süt sağarak artar fakat emmesinde lazım.önce mutlaka memeni ver sonra mama ver. Sütünü arttırmak için bol su humana still tea dut kurusu hurma bulgur pilavısoğan bende ise en çok pekmez şerbeti işe yaramıştı.merhba arkadaslar benim 45 aylık kızım var 1 ay süt emdi sonra dr yetmıyordur dedı mamaya basladık ama her ecen gun daha az emdi suan emmıyor sutum bıtıcek ııce azaldıda sagsam dıye dusudum hem artar dıye duydum makına alayım dıyoum baby plus markalı var kullanan varmı acaba aranızda ıı bı markamıdır yada ıı marka onerısı oln varmı?tesekkurler...
:))))ay çok güldüm arkadaşlar bebegım uyurken yazdım karanlıktı virgüle basamamısım..bebegım 4,5 aylık...çok seyler yedım ama emmeyınce azaldı gunden gune memeyı tutmuyor reddeıyor artık hep bıberon ıstıyor sagıp vereyım kalaında yarrlansın dedım bende hem belkıde artar dıye dusundum....
Kesinlikle sagmalisin. Benim de bir donem cok azaldi. Sagmaya basladim, yavas yavas artti. Ama ilk 1 hafta 10 gun cok az sut geliyor, sakin pes etme. Minimum 10-15 dakika gelmese de her birini sag. Ilk basladigimda 10 cc ancak sut geliyordu zaman icinde gunde nerdeyse 1,5 litreye cikti. Ben de avent oneririm.
1.5 litre öi? Vay arkadaş.. Ne zaman o kadar süt gelmeye başladı? Bebek kaç aylıktı?
Benim bebeğim 1.5 aylık. Sabah bir göğsümden 80cc diğerinden anca 40cc sağıyorum anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?