• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt arttirma

alyna2255

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
18
1
6
26
Hanımlar merhaba, 3 aylık oglum var sütüm çok az her ogun sağım yapiyorum toplamda 50 cc cikiyor iki gogusten nasik arttirabilirim siz neler yaptiniz

Hanımlar merhaba, 3 aylık oglum var sütüm çok az her ogun sağım yapiyorum toplamda 50 cc cikiyor iki gogusten nasik arttirabilirim siz neler yaptiniz
Sagim yaparak cikan miktar yaniltici olabilir. Bol bol emzirin, bol su icin. Bol bol temas edin bebeginizle. Protein agirlikli beslenin. Bunun yaninda kuru incir, hurma, tahin helvasi, dereotu bunlar bende baya sut yapiyoedu. Ozellikle kuru incir. 2-3 tane yiyince mastit oldugumu bilirim.

Ben oğlumu ne zaman içime sokacak kadar sevsem sütüm hemen akardı tişörtüm ıslanırdı ve anladım ki en büyük süt artırıcı ona temas ona aşk ona duyulan sevgiymiş. Evet arkadaşın dediği gibi o yiyecekleri tüketin bol bol ve günde 3 litre su muhakkak için. Bana malta içeceğini önermişlerdi gerçekten çok iyi artırdı ve sıcaklarda iyi gidiyor:)) bir de mamillac damla kullandım ben onunda faydasını görmüştüm doktorum tabsiye etmişti. Muadilleride var eczaneden bakabilirsiniz. Ve her duşta sıcak kompres yapın göğüslerinize süt kanallarını açın.

Back