Çok teşekkür ederimMerhaba ben kuru inciri suyla haşlayıp soguyunca blendırdan geçirip içiyordum ve sütümü arttırdığını fark ettim inş sendede işe yarar
Vucudunuz alışıyor mu acaba yoksa her defasında arttıryo mu?Merhaba ben kuru inciri suyla haşlayıp soguyunca blendırdan geçirip içiyordum ve sütümü arttırdığını fark ettim inş sendede işe yarar
Denediniz mi?Çok teşekkür ederim
Ben her ögün içiyordum birde gece bir kupa içiyordum emzirdikten sonra içince 2 saate sütüm olsun diye üzerinede bardak bardak su içiyordumVucudunuz alışıyor mu acaba yoksa her defasında arttıryo mu?
Denediniz mi?
Vucudunuz alışıyor mu acaba yoksa her defasında arttıryo mu?
Denediniz mi?
Denedim bi çok şeyle birlikte denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum amaVucudunuz alışıyor mu acaba yoksa her defasında arttıryo mu?
Denediniz mi?
Üzüldüm ama 700 bile alsa iyi kiDenedim bi çok şeyle birlikte denedim hangisi işe yaradı bilmiyorum amainciri yaptım bide dut kurusunu kaynatıyırum onu içiyorum dutları da yiyorum.Bir de galactaco takviye damla kullanıyorum.Sütüm geliyor ama bebeğimin kilo alımı yavaş
TeşekkürlerrBen her ögün içiyordum birde gece bir kupa içiyordum emzirdikten sonra içince 2 saate sütüm olsun diye üzerinede bardak bardak su içiyordum
TeşekkürlerSüt ve incir kaynatıp yeme
Bulgur pilavı
Soğan
Rezene
Bana bunlar yariyor
Doktor beğenmiyor işte illa haftada 150-200 gram alacak yoksa mamayı bırakamayız diyor.Üzüldüm ama 700 bile alsa iyi ki
Çok sinir oluyorum çok . Ayda kaç almış oluyo?Doktor beğenmiyor işte illa haftada 150-200 gram alacak yoksa mamayı bırakamayız diyor.
Maşallahha şunu da yazayım uykuda çok güzel süt yapıyor ama bu yazdıklarım sadece %50 etki yapıyor diğer %50 psikolojik.Şahsen yaşadım.İlk çocuğumda öyle güzel beslenirdim ki vakit bol ve rahattım hatta kilo verememiştim.Ama sürekli sütüm aman azalmasın ya da acaba sütüm azalıyor mu kaygıları içindeydim ve gerçekten de öyle çok istediğim gibi değildi sütüm ha vardı ama oğlum çok aç bir çocuktu beni zorluyordu.
Şuanda 2.de pek fırsatım olmuyor süt üretimimi takip etme konusundahiç kaygılanamıyorum açıkçası 2 bebek arasında koşuşturmaktan.Sadece ne bol sütüm var deyip geziyorum hatta bazen fışkırıyor kızım emerken hep tıkanıyor düşünün .Hatta çoğu zaman sütüm telef oluyor kızım bitiremiyor işte o zaman keşke bir çocuğa süt anneliği yapabilseydim diye düşünüyrum.Bu arada kızımda az emmiyor her ay 1 kiloya yakın alıyor. Sürekli"sütüm ne çok diye" düşünün kızlar farkı göreceksiniz.(bu arada kalori hesabı yaparak kilo veriyorum düşünün ona rağmen böyle şükür ama maşallah diyim
Çok teşekkürler1-hurma pekmezi +tahin (susam arttırır diye öğrenmiştim ogün bugündür dikkat ederim yemeye)
2-rezen
3-mercimek köftesi(içine bol soğan koyarak)
4-boza (10 numara)
5-3lt su içiyorum
6-marul
Bu arada kızlar öğün atlamayın az da olsa atıştırın abartmadan.Tecrübeyle sabittir öğün atladığım an sütüm azaldı.
Biz daha 27 günlüğüz henüz ayımızı tamamlayacağız. Hikayemiz şöyle ; bebeğim 3.160 gr doğdu 3 gün sonraki kontrolde 2.720 çıkınca doktor ortalığı ayağa kaldırdırdı.Elinden ayağından kan alacağım çocuğun kilo kaybı fazla böbrek fonksiyonları bozulduysa hastaneye yatıracağım dedi. Hemen gidin mama alın. Bu korkuyla mama vermeye başladık. Bir sonraki kontrolde 2.950 bir sonrakinde ise 3.350 çıktı. Doktor doğum kilosuna geldiğini mamayı azaltmamız meme ağırlıklı gitmemizi istedi.Öyle yaptık 3.350 ölçümünden 4 gün sonra yani bu cuma sağlık ocağında tarttırdım3.370 çıktı. Fazlasıyla endişelendim. Yarın doktor kontrol edecek bakalım. Dediğin gibi bende mamaya karşıyım.Sütümle beslemek istiyorum. Mama resmen bataklık gibi çıkamıyoruz içindenÇok sinir oluyorum çok . Ayda kaç almış oluyo?
Allah bağışlasın annesi, daha 1 aylık oluyo inan mamaya alışmaz. Toparlanana kadar verebilirsin. Benim korkum 3 aylık olıyoruz inş mamayı bıraktıramam diye ama sen inan şanslısın. Kıymetini bil. İlk hafta kilo kaybı çoğu bebekte oluyo bilimsel olarak. İkinci ay kontrolüne daha gelmediği için yorum yapamadım ama iyi bi kiloya ulaştıktan sonra mamayı azaltırsınız, madem öyle inişler olmuş mamayı verki toparlansın, gelişimi yerinde olsunBiz daha 27 günlüğüz henüz ayımızı tamamlayacağız. Hikayemiz şöyle ; bebeğim 3.160 gr doğdu 3 gün sonraki kontrolde 2.720 çıkınca doktor ortalığı ayağa kaldırdırdı.Elinden ayağından kan alacağım çocuğun kilo kaybı fazla böbrek fonksiyonları bozulduysa hastaneye yatıracağım dedi. Hemen gidin mama alın. Bu korkuyla mama vermeye başladık. Bir sonraki kontrolde 2.950 bir sonrakinde ise 3.350 çıktı. Doktor doğum kilosuna geldiğini mamayı azaltmamız meme ağırlıklı gitmemizi istedi.Öyle yaptık 3.350 ölçümünden 4 gün sonra yani bu cuma sağlık ocağında tarttırdım3.370 çıktı. Fazlasıyla endişelendim. Yarın doktor kontrol edecek bakalım. Dediğin gibi bende mamaya karşıyım.Sütümle beslemek istiyorum. Mama resmen bataklık gibi çıkamıyoruz içinden
Veriyorum toplanana kadarda mecbur vereceğimAllah bağışlasın annesi, daha 1 aylık oluyo inan mamaya alışmaz. Toparlanana kadar verebilirsin. Benim korkum 3 aylık olıyoruz inş mamayı bıraktıramam diye ama sen inan şanslısın. Kıymetini bil. İlk hafta kilo kaybı çoğu bebekte oluyo bilimsel olarak. İkinci ay kontrolüne daha gelmediği için yorum yapamadım ama iyi bi kiloya ulaştıktan sonra mamayı azaltırsınız, madem öyle inişler olmuş mamayı verki toparlansın, gelişimi yerinde olsun
Mecbur toplanana kadar mamaya devamAllah bağışlasın annesi, daha 1 aylık oluyo inan mamaya alışmaz. Toparlanana kadar verebilirsin. Benim korkum 3 aylık olıyoruz inş mamayı bıraktıramam diye ama sen inan şanslısın. Kıymetini bil. İlk hafta kilo kaybı çoğu bebekte oluyo bilimsel olarak. İkinci ay kontrolüne daha gelmediği için yorum yapamadım ama iyi bi kiloya ulaştıktan sonra mamayı azaltırsınız, madem öyle inişler olmuş mamayı verki toparlansın, gelişimi yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?