- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
- Konu Sahibi fatmanurktmn61
-
Özelden bana bilgilerinizi yazarsanız size müsait olduğum ilk anda kargo İle gönderirim. Bu arada yıllardır bu sitedeyim. çoğu üye beni tanır. Dolandırıcı değilim asadsfsdfffÇook sevindim çoook teşekkür ederim allah razı olsun
Cümlemizden Allah razı olsunÇook sevindim çoook teşekkür ederim allah razı olsun
Yaa öyle bisey aklimdan bile geçmedi aşk olsunÖzelden bana bilgilerinizi yazarsanız size müsait olduğum ilk anda kargo İle gönderirim. Bu arada yıllardır bu sitedeyim. çoğu üye beni tanır. Dolandırıcı değilim asadsfsdfff
Ya bence onu uyku danışmanları yapıyo bu ikisinin paylaşımları bile yeterli zaten danışmanlık almamayaBu mantikla emzirme danismanlari da dunyalari goturuyor farkindaysan
Hıyar da çıkabilirÖzelden bana bilgilerinizi yazarsanız size müsait olduğum ilk anda kargo İle gönderirim. Bu arada yıllardır bu sitedeyim. çoğu üye beni tanır. Dolandırıcı değilim asadsfsdfff
Doğru o da bi şiy sonuçtaOlsun salata yaparım
alerji yoksa ceviz ye rezene cayi ic sabah aksam ben su falan cok icmem ama her gun rezene cayi birde ceviz cok sut yapiyo bide bal karistrsan cayina möö gibi sutleniyo insanBenimde sütüm bayağı azaldı tecrübeli anneler yazın lütfen ne yediysem olmuyor bazen çok az geliyor ve mama vermek zorunda kalıyorum
Ne güzel anlattın öyle bulgur pilavını cnm çekti gece geceBol soğanlı nohutlu mercimekli bulgur pilavı. Kimyon da atın ki gazını alsın
Soğanlı börülce salatası.
Boza.
Solgar bira mayası.
Her emzirme sonrası sağım.
Power pumping yapın akşamları otururken sağım makinesiyle bayağı etkili oluyor.
Yani burda asil sebep ne de boyle diyorlar arastirmamak icin miAglayan bebelere de kolik denip geciliyor
H4men açıyorumfatmanurktmn61 merhaba. adres mesajınızı gördüm ama mesaja cevap verme özelliğini kapatmışsınız. Ayrıca size mesaj yazma da kapalı. Hem sıfırdan bir mesaj hem de var olan mesajınıza cevap yazamadım doğal olarak. Kargonuzu henüz veremedim, evim merkeze uzak. çarşıya inemedim. üstüne bir de hastane işlerim olduğu için iyice kaldı. mesajlarda cevap yazma özelliğini açarsanız ben de size cevap yazarım. Siz bana yeni bir mesaj yazın, oradan görüşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?