Süt arttırıciiiiii yardim

Özelden bana bilgilerinizi yazarsanız size müsait olduğum ilk anda kargo İle gönderirim. Bu arada yıllardır bu sitedeyim. çoğu üye beni tanır. Dolandırıcı değilim asadsfsdfff
Hıyar da çıkabilir

*Yulaf badem ceviz kuru dut kuru üzüm fındık köy süt dok ye hergun.
*Bol su iç en az 3 litre.
*Biraz zor oluyor ama Uyu
* Dere otu ,roka ,taze soğan
*Tahin ,tahin helvası kararında kilo yapıyor
*Malt icecekler az iç çok şekerli
*Emzirme sonrası sağım.
*Gece emzirmelerini atlama en vitaminli ve besleyici ayrıca sütü arttiran gece emzirmesi
*Ve en önemlisi emzirirken bebeğini öp kokla okşa konuş

Benimde sütüm bayağı azaldı tecrübeli anneler yazın lütfen ne yediysem olmuyor bazen çok az geliyor ve mama vermek zorunda kalıyorum
alerji yoksa ceviz ye rezene cayi ic sabah aksam ben su falan cok icmem ama her gun rezene cayi birde ceviz cok sut yapiyo bide bal karistrsan cayina möö gibi sutleniyo insan

Ne güzel anlattın öyle bulgur pilavını cnm çekti gece gece

fatmanurktmn61 merhaba. adres mesajınızı gördüm ama mesaja cevap verme özelliğini kapatmışsınız. Ayrıca size mesaj yazma da kapalı. Hem sıfırdan bir mesaj hem de var olan mesajınıza cevap yazamadım doğal olarak. Kargonuzu henüz veremedim, evim merkeze uzak. çarşıya inemedim. üstüne bir de hastane işlerim olduğu için iyice kaldı. mesajlarda cevap yazma özelliğini açarsanız ben de size cevap yazarım. Siz bana yeni bir mesaj yazın, oradan görüşelim.

H4men açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…