• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt arttırıciiiiii yardim

Siz susuz kalmayın yeter. Aslında sütün yetmemesi diye bir şey yok 1950 öncesi. Sonra abd mama filan üretiyo kadınları calışma hayatına kolay döndürebilmek için cart curt...

Benimde sütüm bayağı azaldı tecrübeli anneler yazın lütfen ne yediysem olmuyor bazen çok az geliyor ve mama vermek zorunda kalıyorum 😔
Ben uyudummu oluyo sadece bugün e bebekten promalt aldim o biraz ise yaradi gibi ama bi sise ictim 3 icmek lazimmis solgar aldim oda ise yariyo ama biraz pahali

Soğan kürü tavsiye etmem çünkü soğanın sütüm tadini değiştirme özelliği varmış. Bizzat tecrübe ettim. Süt yapar diye soğan dayadilar bana bebeğim ertesi gün meme emmedi kabus gibiydi 😐

Soğan kürü tavsiye etmem çünkü soğanın sütüm tadini değiştirme özelliği varmış. Bizzat tecrübe ettim. Süt yapar diye soğan dayadilar bana bebeğim ertesi gün meme emmedi kabus gibiydi 😐
Ana bende bugün yedim sütüm olsun diye benide emmedi baya bi süre

Siz susuz kalmayın yeter. Aslında sütün yetmemesi diye bir şey yok 1950 öncesi. Sonra abd mama filan üretiyo kadınları calışma hayatına kolay döndürebilmek için cart curt...
Aslinda olay tam tersi. Eger devletler anne sutunu bu kadar ekstra faydali, emzirmelisiniz, mamalar tu kaka demezlerse sosyal devlet olarak dogan vatandaslarinin karnini doyurmak ve mama bedeli odemek zorundalar, bu sebeple anne sutu assiri onemli mamalar da tu kaka algisi yaratiliyor. Aglayan bebelere de kolik denip geciliyor

Bol soğanlı nohutlu mercimekli bulgur pilavı. Kimyon da atın ki gazını alsın 😃
Soğanlı börülce salatası.
Boza.
Solgar bira mayası.
Her emzirme sonrası sağım.
Power pumping yapın akşamları otururken sağım makinesiyle bayağı etkili oluyor.

Aslinda olay tam tersi. Eger devletler anne sutunu bu kadar ekstra faydali, emzirmelisiniz, mamalar tu kaka demezlerse sosyal devlet olarak dogan vatandaslarinin karnini doyurmak ve mama bedeli odemek zorundalar, bu sebeple anne sutu assiri onemli mamalar da tu kaka algisi yaratiliyor. Aglayan bebelere de kolik denip geciliyor
Ben iki emzirme danışmanı takip ediyorum. Ordan copy paste tüm söylediklerim. Ağlayan bebe bilmem şükür öyleli diildi benim. 😂

Evet tarım toplumuna geçilmesiyle emzirme geri plana kaymış aslında. Göçebelikten yerleşik hayata geçerken. Yani 1950ler değil.
emzirmeyi daha erken bırakmaya ve bebekleri yulaf lapası inek sütüyle beslemeye başlamış insanlık. Çünkü yerleşik hayatı inek yetiştirmeyi öğrenmiş. Buğday arpa ekmiş. :)
Ve daha çok çocuk doğurmaya başlamışlar emzirmedikçe.
Neyse bazen iyi ki mama diye bir şey de var tabi 🫶

Ben uyudummu oluyo sadece bugün e bebekten promalt aldim o biraz ise yaradi gibi ama bi sise ictim 3 icmek lazimmis solgar aldim oda ise yariyo ama biraz pahali
solgar bende var. Saymadım ama içinde 200 küsur var. İsterseniz size yollayabilirim ücretsiz.

bu arada beniM sütümle ilgili bi problemim yoktu. Kafaya takmıştım bi ara öyle almıştım solgar’ı. O sebeple kullanmadım. İçinizde şüphe kalmasın. orijinal.

solgar bende var. Saymadım ama içinde 200 küsur var. İsterseniz size yollayabilirim ücretsiz.

bu arada beniM sütümle ilgili bi problemim yoktu. Kafaya takmıştım bi ara öyle almıştım solgar’ı. O sebeple kullanmadım. İçinizde şüphe kalmasın. orijinal.
Vallahami çok teşekkür ederim,🫣🥰❤️

Tahin pekmez, tahin helvası, bol yesillikli salatalar, su, kışın boza yazın başka içecekler ve Solgar. İlk 6 ay en çok bunlarla süt olmuştu bende

Back