• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt artması için

tugbalitugba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
32
12
18
30
Bebeğim 10 aylık 2 3 aydır aütüm aşırı azaldı ve artık nerdeyse yetmeyecek 4 saatte bir max 120 çıkıyor o da çok nadir 40 cc bile çıkıyor. Ne yapmalıyım süt artması için internette gördüğüm hemen hemen her tarifi denedim su aşırı içiyorum ama nafile

Bebeğim 10 aylık 2 3 aydır aütüm aşırı azaldı ve artık nerdeyse yetmeyecek 4 saatte bir max 120 çıkıyor o da çok nadir 40 cc bile çıkıyor. Ne yapmalıyım süt artması için internette gördüğüm hemen hemen her tarifi denedim su aşırı içiyorum ama nafile
Hümananın süt artırıcı takviyesini şiddetle tavsiye ederim🥰

Sık sık emzir ve sütünü sağ

Canım sağma makınasıyla sağmak sütü arttırırmış gecen haftada böyle soru görmüştüm ben ozamanda yazmıştım bi sürü arkadaş aynı şeyi yazmıştı. Hurma incir çıkolata süt ürünleri filan bol lif içeren gidalar bunlar süt yapar mesela yulaf sütlü ye yada lapa yap böyle şeylet balık protein filan tüketebilirsin stress yapma buda bir faktör tabi ki asla tecrübeli değlim bu arada :) ama bende çok istediğim için bebek çok araştırıp okuyorum inş artar sütün 🙏🏼🥰

Stres ve uyku en önemli şeyler. Öncelikle sakin olup sütüneve bebeğine yettiğine güvenmelisin. Uykularını güzel almalı bol bol su içmelisin. Miniğinle oda ısısının uygun olduğu ortamlarda bol bol ten tene temas yapmak iyi gelebilir. Bir de aktardan alacağın dut kurusu nu 2kaşık ı 2 barak suda 10 dk kısık ateşte kaynat. Sonra suyunu iç dutları ye inanılmaz süt yapıyor beni bu kurtarmıştı. Bebeğiniz zaten 10 aylıkmış acaba siz öğünlerle emme dengesini mi kuramadınız ?

Back