Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bebem üç aylık hurmayla hep çay içiyorum birde ceviz çok süt yapiyoarkadaslar benim 2 aylik bebegim var ben sütumu nasil artırıp verimli hale getirebilirim teşekkür ederim ayrıca çok fazla ağlıyor
Doktorunuzda kontrolunüz olmuştur. Kg alımınız nasıl oldu ilk ayda? Eğer azsa bir müddet belki mama ile destekleyebilirsiniz. Ağlama hangi anlarda gerçekleşiyor.
Humm deniyim bildiğimiz hurma demiBenimde bebem üç aylık hurmayla hep çay içiyorum birde ceviz çok süt yapiyo
Evet ben bebek dogdugundan beri bilmiyorum kaç kilo yedim hiç zararida yok sütü çok kaliteli yapiyo bebekde tontik oluyo rezene çayıda iç günde bir kupa içiyorum ben.Humm deniyim bildiğimiz hurma demi
Canım bebeğin kaç kg doğdu? Kaç kg aldı? Çişli kakalı bez sayısı gin içinde ne kadarFark etmiyor ki her an ağlıyor bide akşamları daha çok
2650 36 haftalik dogdu 5 6 kere bezi doluyor ama hep ağlıyor işte en son 5 kiloyduCanım bebeğin kaç kg doğdu? Kaç kg aldı? Çişli kakalı bez sayısı gin içinde ne kadar
Teşekkür ederimBebekle güzel vakit geçirmek, morali yüksek tutmak, iyi ve dengeli beslenmek, suvı tüketimine dikkat etmek, kafeinden uzak durmak. Bebeğinizi be kadar sık emzirirseniz, temas kurarsanız sütünüz o kadar çok gelir. Bi çeşit hormon dengesi oluşuyor :)
Bi de sağıp bakmayın bebeğin emziğiyle makineden çıkan miktar çok çok Farklı. Bir süre sonra memeler bebeğin ihtiyacına göre terbiye oluyorlar, yeterli üretimi sağlıyorlar.