Daha önce hiç duymadım bunu. Dut suyu içtiniz mi çok güzel süt yapıyor. Ben hergün içiyordum gidip gelip bide tahin helvasıda güzel süt yapıyorHerkese merhaba, sütümün gelme için yapmadığım şey kalmadı doktorumuz az gelen sütüm için metpamid denen mide bulantısı ilacını önerdi. Ancak ben ilaç olduğu için tereddüt ettim. Çok kararsız kaldığı için de sizlere danışmak istedim. İçinizde sütünün artması için metpamid kullanan ve fayda gören var mı varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Evet ben de şaşırdım duyunca, araştırınca yan etki olarak prolaktin yani süt hormonunu artırarak süt yaptırıyormuşBen o ilacı yolculuk yaparken araba tutmasın diye alıyorum. Sütte mi yapıyormuş?
Onu denememiştim deneyeyim bir ama her şeyi denedim neredeyse, malt içecekler, tahim pekmez, humana çaylar, rezene, bulgur , taze soğan, bira mayası vesaire son çare bu ilaç kaldı gibi geliyor. Dedim belki kullanan birileri vardır fikir verir.Daha önce hiç duymadım bunu. Dut suyu içtiniz mi çok güzel süt yapıyor. Ben hergün içiyordum gidip gelip bide tahin helvasıda güzel süt yapıyor
Anladım. Dut deneyin inşallah faydasını görürsünüz hemde bebekteki gazı falan da alıyo ben baya bi içtim. İlaç bana da pek sıcak gelmedi açıkçası. Bide süt için bence en önemlisi bebeğinizin gözüne bakarak ve severek emzirmek süt hormonları daha aktif oluyo o zamanOnu denememiştim deneyeyim bir ama her şeyi denedim neredeyse, malt içecekler, tahim pekmez, humana çaylar, rezene, bulgur , taze soğan, bira mayası vesaire son çare bu ilaç kaldı gibi geliyor. Dedim belki kullanan birileri vardır fikir verir.
Bol bol sıvı tüketip sık emzir rezene çayı iç artarHerkese merhaba, sütümün gelme için yapmadığım şey kalmadı doktorumuz az gelen sütüm için metpamid denen mide bulantısı ilacını önerdi. Ancak ben ilaç olduğu için tereddüt ettim. Çok kararsız kaldığı için de sizlere danışmak istedim. İçinizde sütünün artması için metpamid kullanan ve fayda gören var mı varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba, sütümün gelme için yapmadığım şey kalmadı doktorumuz az gelen sütüm için metpamid denen mide bulantısı ilacını önerdi. Ancak ben ilaç olduğu için tereddüt ettim. Çok kararsız kaldığı için de sizlere danışmak istedim. İçinizde sütünün artması için metpamid kullanan ve fayda gören var mı varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni doğum yaptığım da yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta boyunca günde 3 defa kullandırmıştı doktorum. Normal de günde bir kullanılır ama biz fazla kullanıp yan etki yaptırıcaz süt hormonun artıcak demişti dediği gibide oldu sütümü artırdı. Bir hafta sonra kesip bu süt artırıcı damlalardan devam etmiştim.Herkese merhaba, sütümün gelme için yapmadığım şey kalmadı doktorumuz az gelen sütüm için metpamid denen mide bulantısı ilacını önerdi. Ancak ben ilaç olduğu için tereddüt ettim. Çok kararsız kaldığı için de sizlere danışmak istedim. İçinizde sütünün artması için metpamid kullanan ve fayda gören var mı varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Ben de her şeyi denememe rağmen bir türlü sütümü artıramadığım için istesemde metpamid kullanma seçeneğini de düşünmeye başlamıştım. Yani düşününce ilaç kullanmış olacağım ve sütüme geçecek ama çocuğum böyle de hiç süt alamamış oluyor. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Bu süt olayı olmayınca da olmuyor işte. Tekrardan herkese teşekkür ederim biraz daha mama ile devam edeceğim şimdilik kullanmaktan çekiniyorum. Herkese sevgiler.
Benim şahsi fikrim de kullanmaman yönünde canım çünkü bunlar ilaç ve etkiden çok yan etkisi var. Hormon artırımını uyaran Milkin kapsül kullandım ben içinde faydalı otlar çemen otu vs var ve çok memnun kaldım sütüm hemen arttı 2 gün içinde. Rezene için de kanserojen deniyor onu da kullanmanı önermem açıkçasıHepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Ben de her şeyi denememe rağmen bir türlü sütümü artıramadığım için istesemde metpamid kullanma seçeneğini de düşünmeye başlamıştım. Yani düşününce ilaç kullanmış olacağım ve sütüme geçecek ama çocuğum böyle de hiç süt alamamış oluyor. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Bu süt olayı olmayınca da olmuyor işte. Tekrardan herkese teşekkür ederim biraz daha mama ile devam edeceğim şimdilik kullanmaktan çekiniyorum. Herkese sevgiler.
Benim şahsi fikrim de kullanmaman yönünde canım çünkü bunlar ilaç ve etkiden çok yan etkisi var. Hormon artırımını uyaran Milkin kapsül kullandım ben içinde faydalı otlar çemen otu vs var ve çok memnun kaldım sütüm hemen arttı 2 gün içinde. Rezene için de kanserojen deniyor onu da kullanmanı önermem açıkçası
Merhaba Milkin kullandıktan sonra ne kadar süre fayda gördünüz ? Sizce sütün kalitesini ve miktarını artırdı mı ? Süt artırmak için takviye arayışındayımBenim şahsi fikrim de kullanmaman yönünde canım çünkü bunlar ilaç ve etkiden çok yan etkisi var. Hormon artırımını uyaran Milkin kapsül kullandım ben içinde faydalı otlar çemen otu vs var ve çok memnun kaldım sütüm hemen arttı 2 gün içinde. Rezene için de kanserojen deniyor onu da kullanmanı önermem açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?