• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt artirma ve sagimi yardim lutfen :(

Shakespearinlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
175
221
103
35
Merhabalar herkese bebegim 3 haftalik oldu bu 3 haftada hastane cikis kilosu 3 400 den 3 700 e cikti doktor iyi dedi ama ben yine sutumu artirmaya calisiyorum. Ilk 1 hafta sutum hic yoktu ne emzirebildim ne sagabildim. Ikinci hafta gelmeye basladi. Simdiye kadar sagip da iki gogusten en fazla 50 cc gordum ama duzenli de sagamadim hic. Ne siklikla sagmaliyim ne zaman sagmaliyim. Bebege gun icinee sut yetiyor guzel emiyor geceye dogru bitiyor sutum. Artirmak icin anne cayi malt ananas findik fistik dereotu tarcinli su her seyi yapiyorum. Cc yi nasil artirabilirim

Merhabalar bende aynı dertten muzdariptim. Bugün mami power içecek aldım ve sonuç harika. Özellikle yazıp annelere yardımcı olmak istedim kesinlikle süt artırıyor 2 haftadır denemediğim şey kalmamıştı en etkili mami power içecek oldu tavsiye ederim

Aslinda herkesde farkli şeyler etki ediyor. Sihirli bir içecek yok bu konuda inanin. Su en etkilisi, bolca icebilirsiniz. İrmik ve bulgur da artiriyor. İrmik az tatli helvasini yapabilirsiniz. Bi de biraz sabredin zamanla artar düzene girer

Benim 7 aylık bir oğlum var şuanda. 7 ay boyunca sürekli süt yüzünden muzdarip oldum. Ha bire azalıyordu çünkü ben lahusalık depresyonu gibi bişey olmuştum ve hiçbirşey işe yaramdı. Bol bol su için aklınıza geldikce sürekli günde 3 4 lt. İnanın etkisini görüceksiniz en geç 3 günde. Dereotu yiyin. Bol bol hemde. Ve etkisini görsüğüm birşwy daha emzirin emmeyi bıraktığında sütünüz gelmese bile 10 dakika daha sağın bu beyninize sütünüzün olmadığı sinyalleri verip sütünüzü arttırır. 2 satte 3 saatte bir bebeğinizi emzirin hatta istedikce emzirin.

Merhabalar herkese bebegim 3 haftalik oldu bu 3 haftada hastane cikis kilosu 3 400 den 3 700 e cikti doktor iyi dedi ama ben yine sutumu artirmaya calisiyorum. Ilk 1 hafta sutum hic yoktu ne emzirebildim ne sagabildim. Ikinci hafta gelmeye basladi. Simdiye kadar sagip da iki gogusten en fazla 50 cc gordum ama duzenli de sagamadim hic. Ne siklikla sagmaliyim ne zaman sagmaliyim. Bebege gun icinee sut yetiyor guzel emiyor geceye dogru bitiyor sutum. Artirmak icin anne cayi malt ananas findik fistik dereotu tarcinli su her seyi yapiyorum. Cc yi nasil artirabilirim
Merhaba. Öncelikle bebeğiniz sizi emiyor ve memeleri boşaltabiliyorsa Sıklıkla sağmanıza gerek yok. Memeler dolu ve gerginse sütünüzü sağabilirsiniz onun dışında bol bol emzirin. Pompa ile 50 cc sağabiliyorsanız emin olun bebeğiniz emiyorken bunun 3 katını emiyordur. Çünkü bebek memeyi emerken sizden oksitosin salgılanır ve daha çok süt salınımı gerçekleşir, bebeğiniz ise pompadan çok daha güzel ve güçlü vakumladığı için pompadan çok daha fazlasını emiyordur. İçiniz rahat etmeyecek ve ille de sütüm daha fazla olsun istersenizde günde 3 litre sıvı tüketimine özen gösterin. Protein ağırlıklı beslenin. Ama size tavsiyem sütü artırmak yerine kalitesini artırmak bebeğiniz için çok daha verimli olacaktır. Günde 6-8 çişli bez alıyorsanız bebeğinizden bebeğiniz doyuyor ve sütünüz yetiyordur. Kendinize ve sütünüze inanın. Sağlıklı günler diliyorum. İnstagramdan beni takip edebilirsiniz doulasevda

Bestlak damla oneririm. Ikizlerime yalniz baktigim icin uykusuz yorgun ve ac dolasmama ragmen iyi sutumu getiriyodu tek seferde 200ml sagdigimi biliyorum. Tabi 4 bucuk ay kadar dayanabildi bunyem cocuklarda reddedince kesildi

3 haftalıkmış ve yetiyormuş sütünüz. Sadece suyu bol tutun ve temiz beslenin. Eğer sütünüzü çok artırırsanız onunla baş etmekte sonra ço büyük dert ve mastit olursunuz. Başıma geldi 3 ay boyunca çektim. Çok kötü bi süreç hasta olunca bebeğe de bakamıyorsunuz.

Back