Bebek Beslenmesi süt anne

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cimcimeannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
4
1
36
kızlar meraba benim dolapta birikmiş sütlerim var. çok şükür kendi bebeğimin ihtiyacı yok o sütlere. sütüm fazlayken ziyan olmasın diye sağıp dolaba attığım sütler. dolabımda yer olmadığından ben sütleri ihtiyacı olan bir bebeğe vermek istiyorum. sigara falan o tür şeyler tabiki kullanmıyorum. emziren bir anne olarak beslenmeme son derece dikkat ediyorum. aklınızda şüphe kalmasın. istanbul ümraniye çekmeköy yada sancaktepe civarlarında oturan ve bebeğine anne sütü vermek isteyip de veremeyen anneler varsa. bana ulaşın. sevgiler...

tebrikler. insallah ihtiyaci olan anneler ulasir. insallah gurur yapip inek sutunu anne sutune tercih etmezler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…