SÜT ANNE OLMAK İSTİYORUM

ya nediyim bilemedim.

çok farklı bi psikolojidesiniz şuanda yaşamayan anlayamaz sizi.

enazından bi kısmını hastanelere verseniz yada 0-6 yaş yetimhaneler var orada illa yeni doğmuş bebekler vardır.
sürekli ziyaretede gidersiniz . oradaki çocukların bırakın sütü saçının okşanmasına okadar çok ihtiyacı var ki.

bu fikir süper 0-2 yaş yetimhanede bir sürü çocuk vardır.. hemde gönüllü annesi olursunuz..çok sevap olur

Bakın sizin dediğiniz farklı bir yere çıkıyor. Onkoloji bölümünde yatan çocuklara verebilirsin kanser tedavisinde etkiliymiş demişler ama siz hayır ben süt anne olmak istiyorum demişsiniz yani süt verip o çocuğu sahiplenmek, sana süt anne desin görüşsün falan istiyorsunuz sanırım annesi olan bir bebeği de istemiyorsunuz bu yüzden. Ama bence böyle düşünmeyin bir anne siz bikaç poşet süt verdiniz diye sizi çocuğuyla görüştürmek zorunda değil ya da öksüz bir çocuk istiyorsanız süt verdiniz diye görüştürmezler. Farklı bir amacınız var bununla ilgili ki hastanelere bağışlayın mesela. Başınız sağolsun zor tabii ki ama beklenti içinde olmadan verirseniz daha iyi olur burada yoruma açık olmalısın herkese çok sert cevaplar vermişsiniz.

Ama uygun mudur değil midir diye akıl danışmamış ki bize. Karar vermiş zaten ve bunun için yol arıyor. Belki soruyu daha doğru anlayıp cevap vermeyi deneyebiliriz.
bebegi paylaşmak istiyor diye anladım en sonunda ki bunu ben kabul etmezdim.bebğimi kimseyle paylaşmam açıkcası biri gelecek süt verdim diye bebeğimi sahiplenecek olacak sey değil

Dinimizde sut anne tabiri vardir.emzirdiginiz coxuk sizin sut cocugunuz olur ve sizin xocuklariniza nikah dusmez.Sahsen benimde sut oglum var.ben bukadar detayi emzirdikten sonra ogrendim.Umarim bulursunuz

Hayır ya ben böyle düşünmüyorum. Benimde süt kardeşim var biz görüşüyoruz. Bana bu normal geliyor. Ben yanlış anlaşılıyorum. O yüzden bence kapasın bu konu. Hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza.Ben sütlerimi çözdürüp dökmeye karar verdim. Adminler konuyu kapatabilir ler mi ?

Hayır ya ben böyle düşünmüyorum. Benimde süt kardeşim var biz görüşüyoruz. Bana bu normal geliyor. Ben yanlış anlaşılıyorum. O yüzden bence kapasın bu konu. Hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza.Ben sütlerimi çözdürüp dökmeye karar verdim. Adminler konuyu kapatabilir ler mi ?

Dokmeyin lutfen. Yorum yapmak icin yorum yapanlara da aldiris etmeyin. Bir cok bebek var sute ihtiyaci olan, muhakkak ulasacaklardir size. Bugun birisi sormustu mesela, 5,5 aylik bebegine sut anne ariyordu.
Basiniz sagolsun bu arada, Allah sabir versin.

merhaba sabahtan beri süt anne konusunda yazmadığım forum kalmamıştı. sağolsun bir arkadaş beni bu linke yönlendirdi. 5.5 aylık oğlumuz için süt anne arayışındaydık. özelden ya da mail yoluyla iletişime geçebilir miyiz acaba?

Neden mantıksız olsun ki? Alla alla yaklaşımın çok ilginç gerçekten. Babamın kızı değilsin ya nereden tanıyayım da niyetini bileyim. İlanlara baktım falan demişsin o bakımdan sordum.

konu sahibi yakin zamanda bebegini kaybetti,pat diye boyle sorular sormadan once eski konularina bi bakin

Onlar iyi olsun, hatta onlara hiç bişey olmasınn.
Rabbim Bütün anneleri evlatlarına, bütün evlatları anne ve babalarına bağışlasın. Çünki çok zor insanın evladının kabrini ziyaret etmesi çok zor :KK43:

canim basin sagolsun :KK61:
Allah gonlunu genisletsin,en yakin zamanda saglikla kucagina alacagin buyutup hayrini gorecegin evlat nasip etsin insallah.

konu sahibi yakin zamanda bebegini kaybetti,pat diye boyle sorular sormadan once eski konularina bi bakin
Sen de pat diye okumadan önce sonraki mesajıma bir bak.
Kaldı ki açılan her konu için konu sahibin seceresine bakacak olursa konuları okumaya fırsat kalmaz.
Ama sana bir tavsiye yorum yapmak için yorum yapma, bir oku öncelikle.

merhaba sabahtan beri süt anne konusunda yazmadığım forum kalmamıştı. sağolsun bir arkadaş beni bu linke yönlendirdi. 5.5 aylık oğlumuz için süt anne arayışındaydık. özelden ya da mail yoluyla iletişime geçebilir miyiz acaba?

S Sinemzt13 Canım bi bakar mısın bak ilgilenen bi arkadaş çıktı.
Bebeğin için çok üzgün olduğumu yazmıştım daha önce de ama yine sana sabır diliyorum. İçine kapanmak yerine yüzleşmeli kabul etmelisin daha kolay atlatacagına inanıyorum rabbimnhayırlı evlat nasip etsin tez zaman da inş..

konu sahibiyle iletişim kurdursak

Oncelikle basiniz sagolsun sut anneligin dini boyutunu biliyorsunuzdur insallah bulursunuz ama her insan bebeginin bu denli baska bi kadini baglanmasini istemez sahsen ablam olmasaydi bende sut annesi olsun istemezdim cok derin cunku sut annelik hayirlisi olsun

Merhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.

Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.

Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki :KK43:

Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sinem Arat
snmmart@gmail.com
Canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana tekrar anne olursun inşallah süt içinde bende çok aradım ama bulamadım nasip senin sütün bi bebeğin boğazından geçecekse o gelir seni bulur zaten Allah yardımcın olsun

Biliyorum bende her gün süt taşıdım meleğime :'(
Benimde hep aksine çok sütüm vardı. Ama kuzum meleğim ememedi ... Kısmet değilmiş bari başka bi bebek emsin diyorum işte bende böyle....
Aklıma yattı bi fikir bunu yapıcam. Teşekkeür ederim.
Simdi anladim ben..Basiniz sagolsun.Allah dayanma gucu versin.En kisa zamanda yeniden anne olmayi nasip etsin..

X