- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
tabi inançla alakalı bi durum ama bide dediğin gibi dini bi boyutu var kime verdiğinin bilinmesi gerekiyorBasin sagolsun. Ama kendini boyle illa cocugum olsun su olsun diye yipratma. Kendine zarar veriyorsun.
Eger bu dusuncede süt anneligi yaparsan o bebege sahip cikmak isteyebilirsin, sanki bu izlenimi uyandırdin bende.
Ama bazi aileler bunu kabul etmez.
Bi de bu zamanda gorup bilmedigin birine süt annelik yapmak cok zor. Ilerde tehlikeleri var maalesef. Akrabalarinda ihtiyaci olanlar yok mu? Ya da arkadas demis onkoloji servisleri??
Hassassin anlayabiliyorum. Allah sana sabirlarin en guzelini versin ve en kisa zamanda hayirli saglikli evlat versin..
Ama bu seni daha kotu yapacak. Su an sadece saglikli dusunemiyorsun..
Kızını kaybetmiş hassas bir anne kendisiAllah gönlüne göre versin canım,inş. sütü kesilen bir anneye hem destek hem de bebeğinin süt annesi olursun.Üzüntüden benim de kesilmişti,çok zor zamanlar yaşadım kendimi eksik anne gibi hissettim, kızım ameliyat olmuştu ve süt veremiyordum çünkü...Keşke senin gibi biri denk gelseydi.
Başta bir güvnsizlik oldu kibleyecektim ama eski konunu şimdi gördüm.
Bir meleğin annesisin sen...Ağlattın beni
Evet sütümü verebilecek birisini bulabilrisem hıv testi ve hepatit b testini yaptırcaktım zaten. Onu da araştırdım. Ayrıca sanırsam bu aktif olarak süt verecilecek anneler için mi ?bu genel sağlığı koruma yasasından haberiniz var mı peki
MADDE 125 - Süt annelik yapacak kadınlar zührevi hastalıklarla bulaşıcı vereme ve cüzzama yakalanmadıklarını bildiren tabib raporları alırlar. Raporlar her altı ayda bir yenilenir. Bu raporu olmayan kadınların süt annelik yapması ve rapor talep etmeden herhangi bir kadının süt anneliğe kabul edilmesi yasaktır. Resmi tabibler süt annelik yapacak kadınları ücretsiz muayene eder ve raporlarını verirler.
ne demek süt bebeğim.onlar da bebeklere veriliyorBiliyorum ama ben süt BEBEĞİM olsun istiyorum.. Süt anne olmak istiyorum ben
evet süt verecek anneler içinEvet sütümü verebilecek birisini bulabilrisem hıv testi ve hepatit b testini yaptırcaktım zaten. Onu da araştırdım. Ayrıca sanırsam bu aktif olarak süt verecilecek anneler için mi ?
19-11-2015/02-12-2015 arası sütlerimAcaba kaç aylık sütlerin? Mesela bebeğin 2 aylıkken sağdıysan 2 aylık bebeğin içmesi bebek için daha iyi oluyormuş. Bence hastanelere başvur ya da yetimhanelere.
Ya ben kendimi anlatamıyorum galiba canım hı ?ne demek süt bebeğim.onlar da bebeklere veriliyor
dogru değil yaptıgınız ama.sadece o cocukla değil sizin ve diğer tarafın tüm çocukları kardes olacak.sahsen ben böyle bir şey istememYa ben kendimi anlatamıyorum galiba canım hı ?
o sizin düşünceniz hanımefendi.dogru değil yaptıgınız ama.sadece o cocukla değil sizin ve diğer tarafın tüm çocukları kardes olacak.sahsen ben böyle bir şey istemem
Siz başkasının çocuğunu sahiplenmek istiyorsunuz ama. Sütünü verdiğiniz kadın bir daha sizi görmeyecek ya da çocuğu büyüyünce bak bu senin süt annen demeyecek. Çocuk size süt anne demeyecek yani. Acınızı anlıyorum ama bu acınızı başkasının bebeğiyle dindirip bağlanmayın o yavruya. Daha fazla yaralanan siz olursunuz. Sütünüzü vermek hayır işidir, hayrınızı işleyip yolunuza devam edersiniz. Yoksa bir anlamı kalmaz.çok teşekkür ederim kızım ememedi bari bi süt bebeğim olsun istiyorum bu benim süt annem desin istiyorum Sizede çok geçmiş olsun kızınız şimdi iyid inşallah ?
benim dusuncem değil.dini kaidelerine dikkat eden herkesin dusuncesi bu.o sizin düşünceniz hanımefendi.
kendi kaiden Sana kalsınbenim dusuncem değil.dini kaidelerine dikkat eden herkesin dusuncesi bu.
Ama uygun mudur değil midir diye akıl danışmamış ki bize. Karar vermiş zaten ve bunun için yol arıyor. Belki soruyu daha doğru anlayıp cevap vermeyi deneyebiliriz.dogru değil yaptıgınız ama.sadece o cocukla değil sizin ve diğer tarafın tüm çocukları kardes olacak.sahsen ben böyle bir şey istemem