SÜT ANNE OLMAK İSTİYORUM

Düzeltme;

Başınız sağolsun. Cok üzüldüm..

BAŞINIZ SAOLSUN kanserli bir bebeğe çocuğa verirseniz hem süt anne olursunuz hemde şifa...

http://sutanne.blogspot.com.tr/2015/04/hilal-anne-biri-gunes-biri-ay.html
Böyle bişey gördüm internette. Orada solda mail adresi verilmiş, süte ihtiyaç duyan anneler için. Araştırdığım bişey değil. Şimdi gördüm. Belki mail atılıp sorulabilir.

Meleğiniz size cennette şefaatçi olacak inşallah.

Rabbim yine verir bir evlad, en doğru zamanda. Lütfen kendinizi çok üzüp hasta olmayın. Bol sabır ve güzel günler diliyorum size.

http://sutanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/04/hilal-anne-biri-gunes-biri-ay.html
Böyle bişey gördüm internette. Orada solda mail adresi verilmiş, süte ihtiyaç duyan anneler için. Araştırdığım bişey değil. Şimdi gördüm. Belki mail atılıp sorulabilir.

Rabbim yine verir bir evlad, en doğru zamanda. Lütfen kendinizi çok üzüp hasta olmayın. Bol sabır ve güzel günler diliyorum size.
blogspot.... com... tr... olacak , site değiştirip kadınlar kulubu yapıyor

http://sutanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/04/hilal-anne-biri-gunes-biri-ay.html

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
O verilen adrese daha önce mail attım ama bana geri dönüş yapılmadı. Kendimce Çok uğraştım ve uğraşıyorum bir süt bebeğim olsun diye ama kısmet olmuycak galiba bu gidişle :KK43: Birde arkadaşların dedikleri gibi hastahanelere not bırakmayı denicem.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
O verilen adrese daha önce mail attım ama bana geri dönüş yapılmadı. Kendimce Çok uğraştım ve uğraşıyorum bir süt bebeğim olsun diye ama kısmet olmuycak galiba bu gidişle :KK43: Birde arkadaşların dedikleri gibi hastahanelere not bırakmayı denicem.
Canım aslında instagram'da twitter da falan "acil sütanneyim" gibi hesap açsan, sana ulaşan olur diye düşünüyorum.
Ama dikkatli ol lütfen; bu devir de insanlara kolay güven olmuyor.

Modern çağın süt anneleri diye yazarsan blog var geçen haberlereds cıkmıstı

Kanserli bebekler icin araniyordu Istanbulda da lazimdir elbet.Hem belki hayata tutunur yeni bir can bulunur...

Merhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.

Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.

Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki :KK43:

Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sinem Arat
snmmart@gmail.com
[/QUOTE
Ben oğlum için almayı isterdim sen niye bebeğine vermiyosun

Başınız sağolsun. Allah sabır versin. İnşallah faydalı bir yere ulaşırsınız.

en güzeli doğum hastaneleri yada doğum bölümüne gitmek..

yada çocuk onkoloji bölümü

Bende 4 defa düşük yaşadım ne günler atlattım eminim sizin acınızın yarısı bile olamaz :KK43: Allah büyük sabır versin yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Merhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.

Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.

Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki :KK43:

Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sinem Arat
snmmart@gmail.com
bu genel sağlığı koruma yasasından haberiniz var mı peki
MADDE 125 - Süt annelik yapacak kadınlar zührevi hastalıklarla bulaşıcı vereme ve cüzzama yakalanmadıklarını bildiren tabib raporları alırlar. Raporlar her altı ayda bir yenilenir. Bu raporu olmayan kadınların süt annelik yapması ve rapor talep etmeden herhangi bir kadının süt anneliğe kabul edilmesi yasaktır. Resmi tabibler süt annelik yapacak kadınları ücretsiz muayene eder ve raporlarını verirler.

X