Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.nasıl oluyor bu ? 50 Poset süt_?
blogspot.... com... tr... olacak , site değiştirip kadınlar kulubu yapıyorhttp://sutanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/04/hilal-anne-biri-gunes-biri-ay.html
Böyle bişey gördüm internette. Orada solda mail adresi verilmiş, süte ihtiyaç duyan anneler için. Araştırdığım bişey değil. Şimdi gördüm. Belki mail atılıp sorulabilir.
Meleğiniz size cennette şefaatçi olacak inşallah.
Rabbim yine verir bir evlad, en doğru zamanda. Lütfen kendinizi çok üzüp hasta olmayın. Bol sabır ve güzel günler diliyorum size.
http://sutanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/04/hilal-anne-biri-gunes-biri-ay.html
Böyle bişey gördüm internette. Orada solda mail adresi verilmiş, süte ihtiyaç duyan anneler için. Araştırdığım bişey değil. Şimdi gördüm. Belki mail atılıp sorulabilir.
Meleğiniz size cennette şefaatçi olacak inşallah.
Rabbim yine verir bir evlad, en doğru zamanda. Lütfen kendinizi çok üzüp hasta olmayın. Bol sabır ve güzel günler diliyorum size.
Canım aslında instagram'da twitter da falan "acil sütanneyim" gibi hesap açsan, sana ulaşan olur diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
O verilen adrese daha önce mail attım ama bana geri dönüş yapılmadı. Kendimce Çok uğraştım ve uğraşıyorum bir süt bebeğim olsun diye ama kısmet olmuycak galiba bu gidişle Birde arkadaşların dedikleri gibi hastahanelere not bırakmayı denicem.
Ben oğlum için almayı isterdim sen niye bebeğine vermiyosunMerhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.
Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.
Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki
Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sinem Arat
snmmart@gmail.com[/QUOTE
çünkü bebeğini kaybetmişBen oğlum için almayı isterdim sen niye bebeğine vermiyosun
Ayy çok üzüldüm ;(çünkü bebeğini kaybetmiş
lösev'i arasanız kanserli bebekler var orda çok iyi olurdu
bu genel sağlığı koruma yasasından haberiniz var mı pekiMerhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.
Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.
Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki
Bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sinem Arat
snmmart@gmail.com