SÜT ANNE OLMAK İSTİYORUM

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
Merhabalar kızlar.
Yanlış yere mi konu açtım bilmiyorum ama.

Her birinde 230 ml olan 50 poşet anne sütüm var. Süt anne olmak istiyorum.

Sütlerimi dökmek istemiyorumm.. İstanbul Eyüpdeyim. İnternet siterinden baktım ama yeterli bilgi yok. İlanların hep tarihleri geçmiş süt bebeğim olsun istiyorum çünki

Bana yardımcı olabilir misiniz ?
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum ama ben süt BEBEĞİM olsun istiyorum.. Süt anne olmak istiyorum ben

Daha geçen gün facebook ta bir çocuk vardı lösemi annesinin uzuntuden sütü kesilmiş süt anne arıyorlar dı

Onu gördüm o Ada'na Ceyhan'da Oray'a sütler kargoyla gitmiyor. Zaten kargo firmalarıda bunh riske etmek istemiyorlar. İstanbulda Hemen götürecektim zaten.

Biliyorum ama ben süt BEBEĞİM olsun istiyorum.. Süt anne olmak istiyorum ben
Allah gönlüne göre versin canım,inş. sütü kesilen bir anneye hem destek hem de bebeğinin süt annesi olursun.Üzüntüden benim de kesilmişti,çok zor zamanlar yaşadım kendimi eksik anne gibi hissettim, kızım ameliyat olmuştu ve süt veremiyordum çünkü...Keşke senin gibi biri denk gelseydi.

Başta bir güvnsizlik oldu kibleyecektim ama eski konunu şimdi gördüm.
Bir meleğin annesisin sen...Ağlattın beni

Son düzenleme:
Para karşılığında mı vereceksin yoksa yardım gibi mi?

bende litrelerce süt atmıştım ne yazık ki arayınca bulunmuyor.. inşallah sen bulursun. Hatta bir başkası da süt bolluğu zamanlarında kızımı emzirmek istemişti bebeği hastanede olduğu için... Şimdi ise süt yookk...
ama yine de en yakınında ki doğum hastanesinin süt merkezine not bırakabilirsin. bebek yoğun bakımı olan hastanelerde genelde süt merkezi olur oraya not bırak ihtiyacı olan anneler çıkabilir belki.

Para karşılığında mı vereceksin yoksa yardım gibi mi?
O ne saçma bi soru ya. Para karşılığı ne demek ?
Ben süt BEBEĞİM olsun diyorum. Param olsun paraya ihtiyacım var demiyorum. Mantıklı soru sorun biraz lütfen. Sütlerimi dökmek istemiyorum diyorum. Ben mi yanlış ifade ediyorum kendimi yoksa ?

Neden mantıksız olsun ki? Alla alla yaklaşımın çok ilginç gerçekten. Babamın kızı değilsin ya nereden tanıyayım da niyetini bileyim. İlanlara baktım falan demişsin o bakımdan sordum.

çok teşekkür ederim kızım ememedi bari bi süt bebeğim olsun istiyorum bu benim süt annem desin istiyorum Sizede çok geçmiş olsun kızınız şimdi iyid inşallah ?

evet arkadasin dedigi cok dogru en yakin hastanenin acil bolumune ya da bebek kuvez bolumune not bırakırsan kesin dönüş olur cnm.. Rabbim sana sabir versin :/

az önce eski konularına baktım da..ağlamaktan helak oldum..çok zormuş durumun inşaAllah Allah gönlüne göre verir.. istanbul' da değilim keşke yardımcı olabilseydim..

çok teşekkür ederim kızım ememedi bari bi süt bebeğim olsun istiyorum bu benim süt annem desin istiyorum Sizede çok geçmiş olsun kızınız şimdi iyid inşallah ?
Takipte hala canım iyi şükür,çok teşekkürler.

Araştırma hastanerinde yeni doğan bölümünde küvezde yatan bebekler var.Anneleri her gün süt getiriyor.Oralara gidersen bulabilirsin.Anneler de az bir süt sağmak için çok uğraşıyor orada.
Biliyorum bende her gün süt taşıdım meleğime :'(
Benimde hep aksine çok sütüm vardı. Ama kuzum meleğim ememedi ... Kısmet değilmiş bari başka bi bebek emsin diyorum işte bende böyle....
Aklıma yattı bi fikir bunu yapıcam. Teşekkeür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…