Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süt alerjisinde kullanilabilcek probiyotikler hangileri
Selam kizlar bağırsak tepkili süt alerjisi için kullanılabilecegimiz probiyotikler hangileri maflor kullandık ama daha fazla gaz yaptı . Rahatlatabilecek birşeyler istiyorum artık
Süt alerjiniz testte mi çıktı ? Bizimde 3. Ayda başlayan yoğun gaz oldu ve karın gurultusu kakası hep mukusluydu zaten kan testi yaptırdık alerjide çıkmadı. Maflor bizde işe yaradı gibi
Süt alerjiniz testte mi çıktı ? Bizimde 3. Ayda başlayan yoğun gaz oldu ve karın gurultusu kakası hep mukusluydu zaten kan testi yaptırdık alerjide çıkmadı. Maflor bizde işe yaradı gibi
Hayır bağırsak tepkili olduğu için cikmiyormus .aynı bzidede o şekilde yoğun gaz mukuslu kaka kusmayla baslamisti . şimdi azalsada hala devam ediyor yakın zamanda antibiyotik kullandik probiyotik başlamam laizm . Maflor ilk kullandım iyiudi ancak ikinci şişede aşırı gaz yapmaya başladı bırakınca daha iyi olunca devam edemedim
Benim bebeğimde de var alerji doktora sormadan maflor kullandık iyi geliyor gibiydi sonra bir anda dokunmaya başladı yaklaşık 1 hafta sonra . Doktoruma danıştığımda süt alerjisi olan bebeklere probiyotik önermiyorum çünkü içerisinde laktoz olmasa bile süt proteini bulunuyor peynir altı suyundan yapılıyor gibi bir açıklama da bulunmuştu. Yani bu sebeple bu konuyu doktorunuza danışmadan kendiniz karar verip almayın derim
Benim bebeğimde de var alerji doktora sormadan maflor kullandık iyi geliyor gibiydi sonra bir anda dokunmaya başladı yaklaşık 1 hafta sonra . Doktoruma danıştığımda süt alerjisi olan bebeklere probiyotik önermiyorum çünkü içerisinde laktoz olmasa bile süt proteini bulunuyor peynir altı suyundan yapılıyor gibi bir açıklama da bulunmuştu. Yani bu sebeple bu konuyu doktorunuza danışmadan kendiniz karar verip almayın derim
Benim sütüm kesildi. Alerji olduğunu bilmeden emzirmeye çalışıyordum zorla emziriyordum hemen kusuyordu. Bizim diğer alerjiler gibi olmadı direk kabız oldu mukuslu kocaman taş gibi kakalar yapıyordu. Ne denediysek iyi gelmedi fitiller lavmanlar bile yumuşatamıyordu. Atopik dermatit oldu. Cildinde egzama gibi döküntüler . Bir kere de kanlı kaka gelmişti . Uzun süre kabızlık sonucunda yaklaşık 1.5 ay alerji mamasına başladık ve kullandığımız andan itibaren şikayetlerimiz azalmaya başladı