Merhaba arkadaşlar bebeğim şuan 33 günlük. Dogumdan eve çıktıktan sonra süt yapsın diye tatlı yedim tahin yedim bebeğim o gece rahatsızlandı aşırı gazlandi ve durmadan kaka yaptı doktor tatlı yememem gerektiğini bebeğe iyi gelmiycegini söyledi kaymaklı baklava yediğimi duyuncada süt alerjisi var dedi diyete başlattı beni bebek doğduktan sonra sürekli iki günde bir hastaneye gidiyoruz aşırı Gazi var çıkarsa bile rahatlayamiyor bir sürü gaz damlası kullandık ama ise yaramadı diyet yaprim süt ve süt ürünleri dana eti yemedim ama bebeğimde yine değişen bisey olmadı en son rahatsizlandi yine doktor yumurta ve tavugda yasakladı yemiyorum ama durum yine aynı ozaman alerjisi yok diyeti açalım yumurta ye dedi yedim ve cocugun ağzı hep sulu sulu burnu akiyo ve yemyeşil balgam kustu acilde bisey bulamadılar yumurta yapmıştır dediler 36 saat emzirmedim mama verdik bu sefer kabız oldu fitil kullandık kanlı kaka yaptı kolik bir çocuk zaten birde üstüne reflu eklendi ama alerji var mı yok mu yoksa bu çocuğun derdi ne bulunamıyor bizimle ayni durumda ilan varsa yazabilir mi