- 24 Mayıs 2017
- 818
- 1.547
- 30
- Konu Sahibi nymphedoraa
merhaba bebeğim 4 hafta önce köpüklü kahverengi sulu kaka yapmaya başlamıştı gürültülü daha sonra kırmızı sulu yapmaya başladı hafif kanlı görünce de a götürdüm rota virüs çıktı konusunu da açmıştım anne sütü çok az alıyordu şimdi hiç yok kesildi sütten neyse o günden beri sulu kaka yapıyordu ama gelişiminde VS Bi problem olmadığı sürece sıkıntı yok demişti Dr taki 3 gün önceye kadar bir anda aşırı gaz sancısı ve aşırı bağırsak hareketi başladı yavrum karın ağrısından kıvranıyordu bu arada aptamil 1 ile golden goat kullanıyordn 3 gün öncesindede internetten aptamil aaldm büyük kutu daha uygun oluyor diye kırmızıbeyazeczane diye Bi sitede o gün başladı problem tesadüfü bilmiyorum ve 3. gün sonunda yine kanlı kaka yaptı kanlı derken nokta şeklinde küçücük bayram dolayısıyla Dr da yok Bi şekilde Bi tanıdığımız prof bir Dr a yönlendirdi süt alerjisi olabilicrğini ve neocate kullanmamızı söyledi dün aldık kullanmaya başladık gazımız azaldı kaka bu öğlene kadar yapmadık öğlen biraz bulaşık şeklinde yeşil kaka yapmış tabi beslenmeside eskiye göre azaldı bez sayısında idrarımızda.. benm sorum şu sizde süt alerjisi belirtileri nasıldı iki kez kanlı kaka olunca süt alerjisi mi demek.. benm araştırmalarıma göre kızımın belirtileri daha çok laktoz intoleransına daha çok benziyor çünkü sindirim sistemi dışında pek mi reaksiyon yok.. alerjili bebek anneleri sizlerde durum nasıldı? kakasında ekliyorum belirttim başlıkta midesi bulanan girmesin