• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt alerjili bebekler

tugbalitugba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
32
12
18
30
Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık. Süt alerjisi var. İşe başlayacağım. Normalde beni emiyor fakat dolapta sütüm yok. Koyduğum sütler hep laktozlu. Yeni süt de maalesef yetiştiremedim mama olarak evolviyanın süt alerjisi için olan mamasını aldık doktor tavsiyesi ile fakat asla tadını beğenmiyor. Çok açken bile almadı. Bana yardımcı olabilir misiniz kaşık maması alabilir miyiz yoksa hangi mamayı kabul eder beni reddetmeden

Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık. Süt alerjisi var. İşe başlayacağım. Normalde beni emiyor fakat dolapta sütüm yok. Koyduğum sütler hep laktozlu. Yeni süt de maalesef yetiştiremedim mama olarak evolviyanın süt alerjisi için olan mamasını aldık doktor tavsiyesi ile fakat asla tadını beğenmiyor. Çok açken bile almadı. Bana yardımcı olabilir misiniz kaşık maması alabilir miyiz yoksa hangi mamayı kabul eder beni reddetmeden

Kaşık mamalarda da laktoz oluyor genelde. Süt alerjili bebekler için önerilmiyor. Acaba inek sütü alerjisi mi var yoksa komple süt alerjisi mi? Golden goat keçi sütlü ve oldukça tavsiye edilen bir mama.. Bir de Nutrucia neocate kullanan bir arkadaşım olmuştu ama çok detayını bilmiyorum

Back