• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susuzluk ateşi

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kızlar bu kışın bitmez bir grip musallat oldu çocuklara ve yetişkinlere geçer gibi olup ara ara yokluyor gibi.gecen durup dururken gripten yeni çıkmış kızımın ateşi çıktı.neyse ateş düşürücü icirdik vs iyi oldu.yaniz kaç gunden beri elleri ateşli gibi sıcak başka yarlarında ateş yok.burnu tıkandı birden ve devam ediyor.ellerfeki ateş susuzluk 'tan oluyor diye biliyorum.zorlama ile de şu içmiyor.genzinde burnunda sümük var.horulduyor bu yüzden sizce ne yapmalıyım?

Ya biz de ayni durumdayiz. Hem 2,5 yasindaki oglim hem 5 aylik bebebim dunden beri atesli ve huzursuz. Buyugun burun akintisi da var. Sadece atesleri yukseldikce ates dusurucu verdim birer defa. 😥

Eller ve ayakta Ateş birçok şeyden olabilir. Viral enfeksiyon olabilir.
burun tıkanıklığı . El ayak yanması bana virüs gibi geldi.
geçmiş olsun. İyi bir doktora götürün. çocuklar bu kış hep hasta. Anneler , babalar ve çocuklar çok zorlandılar

Ya biz de ayni durumdayiz. Hem 2,5 yasindaki oglim hem 5 aylik bebebim dunden beri atesli ve huzursuz. Buyugun burun akintisi da var. Sadece atesleri yukseldikce ates dusurucu verdim birer defa. 😥
[/QU bizdede. Ateş dusurucu burnunun akıp rahatlaması üçin surup verdik.onu da az versen bi türlü çok versen ilaca boğacak kadar hasta değil
Eller ve ayakta Ateş birçok şeyden olabilir. Viral enfeksiyon olabilir.
burun tıkanıklığı . El ayak yanması bana virüs gibi geldi.
geçmiş olsun. İyi bir doktora götürün. çocuklar bu kış hep hasta. Anneler , babalar ve çocuklar çok zorlandılar
Vallaha çocuklar bu kış surup içmekten sarapçı gibi oldular ilaçlar sersemletiyor.dikkat etmeye rağmen sanki grip fragmandi gerisi geliyor gibi bi hastalık.ne annemi tam arındırdım.kızım daha yeni çıktı gripten.yine aynı.surupların birde yan etkileri var.agrı kesici ateş düşürücüler uzun vadede depresyon nedeni yeni nesil o yüzden bi değişik.bugünde babasını görüş günü 4 saat alacak ancak 11 gibi mamasını yedi uyudu uykusundan kaldırıp verdim.

Baş parmağının bombeli yerine bir adet tane karabiber koyup bantla sarın. Nefesini burnunu açar.

Sudan midesi bulanıyor olabilir. Sıvı olarak neyi sever meyve suyu falan olabilir. Nar portakal limon inanılmaz rahatlatır biraz büyük olsa ama 5 aylık olunca ne verilir inanın bilmiyorum ama

Back