susun artik!kendimi ariyorum..

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
842
7
55
Susun Artik Kendimi Ariyorum
Bize hep elimizdekiler için savaşmak öğretilmişti;o ilk dünyaya geldiğimiz anda bile nefes alabilmek için ağlamıştık oysa...!!!Sonra ağlama demişlerdi,güçsüzlüğünü belli etme kimselere,sevindirme seni üzmek isteyenleri...!!!Bunun sayesinde odamızın en uç köşelerine kıvrılıp kıvranmayı,ağzımızı yastıklarla kapatıp çığlıklar atmayı öğrenmek zorunda kaldık sonraları...!!!

Gülme sesli kahkahalarla her ortamda yanlış anlaşılırsın dediler,çok gürdüler mutluluğun sembolü olan küçük ve masum bir kahkahayı..Tuttuk kendimizi,engel olduk mutluluklara...Sığınaklarımıza evlerimize girdiğimizde kapattık kendimizi güldük içimizde kalanlara deli dediler...!!!

Dertlerimiz,acılarımız oldu astık yüzlerimizi...Somurtkansın,mutlu olmayı beceremiyorsun dediler,yalandan gülücükler attık etrafımızdakilere...Öylesine sahte,öylesine anlamsız...!!!

Dün geçtim aynanın karşısına uzun uzun baktım kendime...!Düşündüm sonra ben mi yaşıyorum benim olan hayatı,ben mi yön veriyorum isteklerime...Benim mi bu mimikler diye...!!

Anladım en sonunda...Şu yalan dünyada kendi isteklerimden başka herkesin isteğini yerine getirmişim..Ama kendimi unutmuşum bu sayede..kendi kimliğimi kaybetmişim,başkaları mutlu olsun yeter ki diye...Karar verdim bugün,itiraz ettim yaşamamı engelleyenlere...Bundan böyle neye gülüyorsa gönlüm ona kahkahalar atıcam kimseyi takmadan,kendimi dinleyerek,neye acıyorsa yüreğim onla yıkılıcam,belki çaresiz belkide aciz diyecekler ama ben her gözden yardım dilenicem sırf ben istiyorum diye..unutacağım kendimden başka herkesi...!!!

...Seni bile...
alıntıdır.

unutacağım kendimden başka herkesi...!!!

...Seni bile...

bu söz tam benlik sanırım deniyorum deniyorum olmuyo kendimi unutuyorum ama nafile onu bir türlü unutamııyorum tıkk yok unutmakla ilgili

"....Dertlerimiz,acılarımız oldu astık yüzlerimizi...Somurtkansın,mutlu olmayı beceremiyorsun dediler,yalandan gülücükler attık etrafımızdakilere...Öylesine sahte,öylesine anlamsız...!!!..."

"....Bu Mektup Sahibini Araya Dursun, Ben Aradığım Şeyi Buldum Ya da Bulamadım Ama Öyle Yoruldum Ki Artık Kanımı Emmekten, Yere Yığılmama Ramak Kaldı... Olurda Yığılırsam Geride Kalanlara SELAM Olsun, En Çokta Avcılara Olsun En Büyük Selamım... Ona Koşmuşum, Kendi Kanım Tatlı Gelmiş Kendime...

Muhteşemsiniz kızlar,emeğinize sağlık!!! İlaç gibi geldi bu cümleler bana...
Sevgilerimle...

öyle bir kayboldumki benden isteyenlerin arasında ve birde hayır demeyi öğrenemedim insanlara,desene seyranım sanırım ben kendimi asla bulamayacağım. ellerine yüreğine sağlık arkadaşım...

iki yazıda harikaydı ark emeğinize sağlık ...hepimiz yapıyoruz bunları ama yaptıklarımız karsımızdakini mutlu ediyorsa mutlu oluyor seviniyorsa bizlerde cok mutlu oluyoruz bazende cok üzülüyoruz ama yine onlar için bunları yapıyoruz vazgecmiyoruz

bu yazida hepimizden bir parca olduguna inandigim icin paylasmak istedim sizlerle..anladimki yanilmamisim..evlacigim seninde yazin harikaydi yaziyi tamamladi..tesekkurler hepinize.

yazı için her şeyden önce teşekkürler aslında bu yazdığın şeyler toplumun ta kendisini ve aile içindeki çocuğun yüklendiği o korkunç olan ve adına beklenti veya sorunluluk denen şeyi bir anlamda ifade ediyor gibi ...
geçenlerde okuduğum bir kitabda buna çok yer ayrılmıştı ve kendi kızıma acaba bende böyle davranıyormuyum sorusunu aklıma getirdi..yani hangimiz oturup düşünüyoruzki acaba onlar mı bizim istediğimiz gibi olmak isticeklermi yada cevre dene şey e karşı onları nasıl yönlerdirmeliyiz .şimdilerde bu soruların cevaplarını tam olarak bulamasamda en azından düşünmekle işe başladım sanıyorum...:))

X