Süsleme için Konad mı daha iyi ? Nail stickerlar mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Konadla yapılan çalışmaları görüyorum da..bazılarını çok beğendiğimi itiraf etmeliyim..süsle pek ilgisi olmayan ben bile çok özendim :)

ancak okuduğuma göre konadın uygulaması ne kadar kolay da gözükse..sadece 1 yerden temin edilebilmesi...özel ojelerinin pahalılığı...konada uygun yoğun kıvamlı oje bulma sıkıntısı..disklerin çizilme sıkıntısı vesaire vesaire gibi birçok dikkat edilmesi gereken detayları olduğunu farkettim ve biraz soğuttu beni...
sanki tırnak üzerine yapıştırılan stickerlar daha zahmetsiz gibi...ama ben 3 boyutlu kabarıkları değil de yassı olanlarını düşünüyorum..

siz ne dersiniz ? konad mı sticker mi ?
ikisini de hiç kullanmadım...artıları eksileri nelerdir bunların ?
ve bir acemi ve üşengeç, çabuk sıkılan zahmete gelemeyen biri olarak hangisini tercih edeyim ?

Konada uygun oje bulmakta pek sıkıntı yok aslında hemen hemen tüm nail art ojeler konad için uygun olabiliyor, bunun yanı sıra bir çok markanın ürettiği gümüş ve altın rengi ojelerde Konad için uygun...Diskleri sipariş edebilmek için bir çok seçenek var aslında, mesela benim yurtdışından sipariş ettiğim set bir kaç gün sonra elimde olacak...Orjinal konad disk alabileceğin gibi muhtelif sitelerdende sipariş verebilirsin...

canım yaklasık 1 senedir konad kullanıyorum sana sorularına cevap vereyim
konad evet alırken biraz zorlanabilirsin cunku suanda sadece netten alım yapılabiliyor fakat ömürlük bir urun ama sticker öyle değil sende biliyorsun ki tek kullanımlık
diskler evet kendi sıyıracını kullanırsan çiziliyor ama eski bir kredi kartı tarzında sert bişiyle sıyırırsan sorun olmuyor
ojelere gelince she nin ojeleri konad için cok cok uygun ve veritanın ojeleri bunlar 1 lira konadın özel ojesini alman sart deil ben ilk aldıgımda 3 tane konad ojesi almıstım ama suanda piyasadaki ojelerden daha iyi verim alıyorum örnegin
flormarın nail art ojelerinden altın rengi olan mukemmel konadla ve yine golden rosenin nail art ojeleri hepsi demeyeyim mavi ve simli olanlar dısında hepsi kullanılıyor
ben stıcker yerine konad derim suanda uygun fiyata 12 disk damga ve sıyırac alabiliyorsun kargoda dahil 30 tl gibi bir fiyata eger almak istersen sana özelden site adresini gönderebilirim ama kesinlikle konad diyorum

verdiğin bilgiler bana çok faydalı oldu canım teşekkür ederim :)
beni kara kara düşünmekten kurtardın desem yeridir
canım mümkünse bana o adresi atabilir misin...çok makbule geçer :)

verdiğin bilgiler bana çok faydalı oldu canım teşekkür ederim :)
beni kara kara düşünmekten kurtardın desem yeridir
canım mümkünse bana o adresi atabilir misin...çok makbule geçer :)

türkiyede ki alıs yerinde bir disk 10 tl yani ilk asamadaki set 50 tl geliyor ve bence gerek yok benim sana gönderecegim adreste yurt dısı sitesi ama guvenle alısveriş yapabilirsin 12 disk damga sıyırac ve kargo dediğim gibi tam 30 değil ama 20 küsür tl ye geliyor sitenin adını direk yazmayayım ama born preety store yazarsan ilk cıkan sayfa

Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)

Şekli KONAD'ın plakalarıyla ve stamping aletiyle yaptım.
Beyaz İnce Uçlu Oje kullandım
Uçlara Kırmızı Simli Oje
Fonda da Flormar Siyah Oje
Çok özenerek yapmadım aceleye geldi idare edin:)

harika olmuş bayıldım
renk uyumları da süper

merhaba
bahsettiğiniz site yurt dışı sitesi olduğu için nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim
hiç yurt dışı sitesinden alış veriş yapmadım ve nasıl olması gerektiği hakkında fikrim yok

Yalnız şuanda o fiyata alamazsınız . Birkaç sene önce yazmıstım onu sanırım .

Yalnız şuanda o fiyata alamazsınız . Birkaç sene önce yazmıstım onu sanırım .

peki siteden siparişi nasıl gerçekleştiriyorsunuz adrese ulaşana kadar nasıl bir yol izliyo
bazı yurt dışı siparişle ürün getirenler gümrük filan bişeylerden bahsediyo bilgi veririmisiniz

peki siteden siparişi nasıl gerçekleştiriyorsunuz adrese ulaşana kadar nasıl bir yol izliyo
bazı yurt dışı siparişle ürün getirenler gümrük filan bişeylerden bahsediyo bilgi veririmisiniz

ödemeyi paypal ile yapıyorsunuz ilk önce banka kartınızı paypala baglamanız lazım daha guvenli . Evet ülkemizde malesef kozmetik yasagı var yurt dısından alamıyoruz !! ama born pretty kargo üzerine kozmetik yazmıyor guvenli geciyor ha oldu ki gelmedi ücret iadesi yapılıyor yada tekrar tekrar gönderiyorlar

Bence Konad daha iyi neden mi ? Nail Stickerlardan bnde denedim zamanında 3 boyutlu olanlardan bi yere takıldımı iş bitti zaten . bence konad al en azından ihtiyacının tamamını kapsar hem konada oje bulmak ta kolay yoğun yapılı oldumu tamam dır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…