Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Susan Miller dan 2011 Yılı Yengeç Burcu Yorumu

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Bu yıl kişisel ilişkilerinde büyük gelişmeler var. Diğerlerine göre daha yüksek olan şefkat ve anlayışın, iyimserliğin herkesi etkiliyor. Bu yıl ufukta seyahat veya yeni çalışmalarla ilgili yeni fırsatlar gözüküyor. Hayatı yeniden keşfetmen için harika bir dönem olabilir. Para ve zamanını nasıl harcayacağın konusunda kendinden emin ve mutlu hareket edeceksin.Lüks ve rahatlığa aşık biri olarak, evini sanatsal objelerle süslemek hoşuna gidebilir. Memnuniyetini artırmak için müzik veya resim yeteneklerini geliştirmeyi deneyebilirsin. Bu yeteneklerini bahçe düzenlemesine veya iç dizayna yansıtmak da ilgini çekebilir. Bu yıl enerjini paylaşacağın yeni kişiler veya yeni gruplarla bir arada olmak isteyebilirsin. Yeni aktiviteler kadar, yerine getirilmesi zorunlu günlük olaylar konusunda da daha hoş görülü ve insancıl olabilirsin. Sağlığına dikkat etmen gereken durumlarda kendine özen göster, kilo sorunların varsa fitnes ve rejim uygun bir yol olabilir. Yaratıcı aktivitelere katıldığında dışarıdaki yaşamın daha iyiye doğru gidecek. Bu yıl senin için çok fazla eğlence ve ahenkli bir yıl olacak. Kariyer yaşamında da yükselme fırsatların olacak. Cömert kalbin çok fazla eğlence için çarpacak. Hayatında sosyal insanlar yer alacak. Dışarı çıkıp eğlenmek için çok fazla fırsatın olacak.Bu da 2011 yılını senin için eğlenceli bir yıla dönüştürecek.

Geçen yılın büyük bir kısmında bir yandan ilişkileriniz bir yandan ev ve aileyle ilgili sorumluluklarınız yüzünden oldukça zorlandınız. Bu yıl da ilişkiler açısından deneyimler yaşamaya devam edeceksiniz. Eskiyen ilişkilerin tamamen terk edilmesi ve sürpriz beklenmeyen ilişkilerin ortaya çıkması gündeminizi meşgul edecek.

Yılın ikinci yarısından itibaren Jüpiter’in sizi olumlu etkilemesiyle birlikte ilişkiler konusunda karşınıza çıkacak fırsatlar artacak.

Ocak ve Şubat ayları duygusal anlamda sizi huzursuz edecek ve gerginleştirecek etkileri içinde barındırıyor. Fakat çıkacağınız uzun yolculuklar ve bulunacağınız yabancı ortamlarda sürpriz ilişkiler gündeme gelebilir ve sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Mart ve Nisan aylarında duygusallık artabilir, tepkili davranışlar yüzünden gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Özellikle Mart ayı ortalarında içinizdeki gerginliği arttıran olaylar isyan gibi duyguları da beraberinde getirebilir. Sizi zorlayan şartlar Nisan ayı boyunca da etkili olacak.

Duygularınıza ve tepkilerinize hâkim olmaya çalışmalısınız. Bu aylarda yolculuk, eğitim gibi konular gündeme gelebilir buralarda tanışacağınız yabancılarla yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Veya sosyal hayatınızdaki renklilik sayesinde gerginliğinizi azaltabilirsiniz.

Mayıs ve Haziran aylarında ise sizi huzursuz eden şartlar yerini sizi mutlu edecek gelişmelere bırakıyor. Bu tarihlerde gökyüzündeki gezegenlerin konumu sizi daha olumlu etkileyecek.

Sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz sayesinde yeni ve olumlu ilişkilere açık olacaksınız. İlişkileriniz sayesinde ileriye yönelik umutlarınız daha da artabilir, aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Temmuz ve Ağustos aylarında ise duygularınızı rahatça ifade edecek, duygusal anlamda mutluluğunuzu arttıracak gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özellikle 3 Ağustos’tan itibaren olumlu gelişmelere daha da açık olacaksınız.

Eylül ayında da bu etkilere açıksınız. Çekiciliğinizin ve kendinize olan güveninizin arttığı bu dönemde oldukça tutkulu ilişkiler yaşamanız mümkün ancak aile içinde yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler aşkta yaşayacağınız mutluluğunuzu biraz etkileyebilir. Ekim ayında ise özellikle aşk hayatınızla ilgili heyecanlı ve tutkulu gelişmelerle karşılaşmanız mümkün.

Aşk ve mutluluk konularında, sevgi ve sevilme ihtiyacınız ön plana çıkıyor. Mutluluk anlayışınız artık değişiyor. Sizi sahiplenecek, tutku ile bağlanacak, koruyacak, destek verecek güçlü kişilerle birlikte olacak, tutkulu aşklar yaşayacaksınız. Fakat fazla tutkulu ve hırslı davranmanız yüzünden yolunda giden ilişkileri bozma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Fazla kontrolcü davranmak sevdiğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kasım – Aralık aylarında ise ikili ilişkileriniz, sevgiliniz veya eşinizle ilgili daha yumuşak ve sevecen duygularınız ön plana çıkıyor. Aranızdaki sıcaklığı ve sevgiyi arttıran gelişmeler kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayabilir

Allah allah...
yengec burcuyum ayrılık dıyo... boga burcu biricigime yenilikler diyo...
astroloji bizden ne istiyooo:KK36::KK36:

zodyak ın yıllardır bize garezi var şekerim.. anlamadım gitti bizle derdi ne.. Ne para, ne aşk senelerdir bizden yana:KK20: benim sevgilim de yengeç üstelik:KK43:

zodyak ın yıllardır bize garezi var şekerim.. anlamadım gitti bizle derdi ne.. Ne para, ne aşk senelerdir bizden yana:KK20: benim sevgilim de yengeç üstelik:KK43:

çok doğru yaa düşünüyorum da 3yıldır hayatımda kayda değer bişey yokk,ne aşk var ne başka bişey,inşallah bu sene çok güzel olur:97:

Bu yıl kişisel ilişkilerinde büyük gelişmeler var. Diğerlerine göre daha yüksek olan şefkat ve anlayışın, iyimserliğin herkesi etkiliyor. Bu yıl ufukta seyahat veya yeni çalışmalarla ilgili yeni fırsatlar gözüküyor. Hayatı yeniden keşfetmen için harika bir dönem olabilir. Para ve zamanını nasıl harcayacağın konusunda kendinden emin ve mutlu hareket edeceksin.Lüks ve rahatlığa aşık biri olarak, evini sanatsal objelerle süslemek hoşuna gidebilir. Memnuniyetini artırmak için müzik veya resim yeteneklerini geliştirmeyi deneyebilirsin. Bu yeteneklerini bahçe düzenlemesine veya iç dizayna yansıtmak da ilgini çekebilir. Bu yıl enerjini paylaşacağın yeni kişiler veya yeni gruplarla bir arada olmak isteyebilirsin. Yeni aktiviteler kadar, yerine getirilmesi zorunlu günlük olaylar konusunda da daha hoş görülü ve insancıl olabilirsin. Sağlığına dikkat etmen gereken durumlarda kendine özen göster, kilo sorunların varsa fitnes ve rejim uygun bir yol olabilir. Yaratıcı aktivitelere katıldığında dışarıdaki yaşamın daha iyiye doğru gidecek. Bu yıl senin için çok fazla eğlence ve ahenkli bir yıl olacak. Kariyer yaşamında da yükselme fırsatların olacak. Cömert kalbin çok fazla eğlence için çarpacak. Hayatında sosyal insanlar yer alacak. Dışarı çıkıp eğlenmek için çok fazla fırsatın olacak.Bu da 2011 yılını senin için eğlenceli bir yıla dönüştürecek.

sevgili yağmurluk
bütün yengeçler nasıl aynı şeyleri yaşayabilir mantığın alıyormu canım:KK50:

Ocak ve Şubat ayları duygusal anlamda sizi huzursuz edecek ve gerginleştirecek etkileri içinde barındırıyor. Fakat çıkacağınız uzun yolculuklar ve bulunacağınız yabancı ortamlarda sürpriz ilişkiler gündeme gelebilir ve sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Mart ve Nisan aylarında duygusallık artabilir, tepkili davranışlar yüzünden gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Özellikle Mart ayı ortalarında içinizdeki gerginliği arttıran olaylar isyan gibi duyguları da beraberinde getirebilir. Sizi zorlayan şartlar Nisan ayı boyunca da etkili olacak.

Ayneeeennn ama niyeeee:KK43::KK43:

Son düzenleme:
yaaa yaaa haziranı deviriyoruz ama millet bana ben o'na hasta durumundan yerimde sayıyorum hep bizi kazıkla sen zodyak alacağımız epey birikti :KK56::KK43:

bazı yerLerrr dogru gibi sankii ama tersi oLdu mutLu olacaksın dedigi ayLarda çok kötüydüm:KK25: mutsuz olacaksın dedigi ayLardada mutLuLuga gidiyorum aman hayırLısı kaderde ne varsa:KK1:

onu bunu bilmem.. ben 2011 mayıs 21 de evlendim.... :KK64: temmuz 5 de balayına çıktım... :KK9:evimi istediğim gibi ve harika bi şekilde dizayn ettim.. :KK66: sabah uyanmaktan nefret eden ben her sabah mutlu mutlu uyanıp biricik eşime kahvaltı hazırlıyorum...:nazar: sabır ve sinir konusunda sınırları zorlarken şimdi uyumlu ve sabır abidesi oldum... :21:yaradı bana 2011 yaradı.... teşekkürler 2011... :nazar::nazar::nazar::nazar:

kasımda olup aralıkta kapıda olduguna gore umarım gunlerımız dedıgı gıbı olur :):):):)

ama genel konusmus bence..ben nuray sayarı 'yı daha ıyı buluyorum !!!

X