• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susamak hamilelik belirtisi olabilir mi?

Eceahmet

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
125
43
318
34
Arkadaslar ben 10 aylık evliyim ve 10 aydır korunmasiz iliski yasıyoruz bebek cok istiyoruz. Bu ay serephone kullandım ve gun asırı iliski kuralına uydum😃😃😃 bat 5 Kasım ama yatağa girince gözüme uyku girmiyor uyduğum zamanda kalkmak istemiyorum 😃😃 ta ki koşarak lavaboya gidene kadar ve cok sıvı istiyor canım su çay kola hiç fark etmiyor :-( yatağa girince hem belim ağrıyor hem kasığım hamile kalıp bunları yaşayan var mi?

valla susamak belırtı mıdır bılemem ama ınsallah gebesındr canım..
kasıklarının agrısı gebelıgede ısaret olabılır adet olmana da..

daha çok varmış şimdiden bu kadar belirti çıkar mı bilemiyorum kişiden kişiye değişebilir malesef sabretmekten başka çaren yok umarım güzel haberler alırsın

Arkadaslar ben 10 aylık evliyim ve 10 aydır korunmasiz iliski yasıyoruz bebek cok istiyoruz. Bu ay serephone kullandım ve gun asırı iliski kuralına uydum😃😃😃 bat 5 Kasım ama yatağa girince gözüme uyku girmiyor uyduğum zamanda kalkmak istemiyorum 😃😃 ta ki koşarak lavaboya gidene kadar ve cok sıvı istiyor canım su çay kola hiç fark etmiyor :-( yatağa girince hem belim ağrıyor hem kasığım hamile kalıp bunları yaşayan var mi?

Adetime 10 gun var :-(( sabretmek zor geliyor :-))

adetine 10 gün var..belirtiler için fazla erken değil mi..10 gün nasıl sabredersin bu stresle canım sen.

selam canım
benim de reglime bir hafta kaldı 3 gündür ben de çok susuyorum. çok su içince de çok sık tuvalete gidiyorum:)
ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi bilemiyorum.
benim 1 hafta kalmasına rağmen çok belirgin bir belirti hissetmiyorum.
ama tabi yine de merak ediyorum:)
acaba hamile miyiz:10:
bekleyip görces:31:

Ben düşük yaşadığım da bu belirtiler vardı hatta adetime yine yaklaşık 10 gun falan varken kimyondan tiksinmis anlam verememiştim. Doktora gittim hiç beklemiyordum hamilesin dedi ama gitti meleğim malesef 10 ay oldu :-(( bu ay bel agrisi cok yoruyor beni çalışmıyorum ev hanimiyim sürekli uzanıyorum ev isi falanda yapmıyorum ama belim her gece yatağa girince başlıyor :-((

selam canım
benim de reglime bir hafta kaldı 3 gündür ben de çok susuyorum. çok su içince de çok sık tuvalete gidiyorum:)
ama bu hamilelik belirtisi olabilir mi bilemiyorum.
benim 1 hafta kalmasına rağmen çok belirgin bir belirti hissetmiyorum.
ama tabi yine de merak ediyorum:)
acaba hamile miyiz:10:
bekleyip görces:31:

Inşallah öyledir canım 10 aydır uğraşıyorum ya:-(( Rabb'ime sitem etmiyorum da bu ay olmazsa artık ağlarım herhalde

tabi ki değil bazen benimde canım öyle şeyler istiyo hamile olmam imkansız evli bile değilim. bence kafana çok takma herşeyin bi zamanı var bekle biraz sabret

tabi ki değil bazen benimde canım öyle şeyler istiyo hamile olmam imkansız evli bile değilim. bence kafana çok takma herşeyin bi zamanı var bekle biraz sabret

canım sende evlenince inşallah yaşamazsın bu durumu ama yaşarsan hem kendin huzursuz olup kendini dinliyorsun ayrıca en çok moral bozan çevre baskısı da var :19::19:

canım sende evlenince inşallah yaşamazsın bu durumu ama yaşarsan hem kendin huzursuz olup kendini dinliyorsun ayrıca en çok moral bozan çevre baskısı da var :19::19:

çevreye aldanma canım ya çok çocuk sevmek isteyen doğursun bi tane 7/24 onunla uğraşsın takma kafana ama acaba hamile miyim diye düşünmende normal ama şimdiden belirtiler fazla olmaz ki zaten belirtilerin bir çoğu adet belirtisi gibi kasıkta hafif ağrı göğüslerde şişme ve göğüs uçlarında hafif koyulaşma oluyo

:1::1: doğurunca vercem her hafta birine baktırcam :1::1::1:
aslında benim en çok merak ettiğim acaba bu belirtiler şüpheli ilişkiden kaç gun sonra başlar?

4günüm kaldı reglime inşallah olmam cok heyecanlıyım bu ay nedense :) beklemek çok zor ya :( :( :(

Back