3 yıl 1 hafta önce kayıp gitti elimizden. Melek oldu. Evet Özgecan’dan bahsediyorum. Herkesin ciğeri yanarken, Nihat Doğan denilen adam, laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından taciz edilince bağırmayacaksın diyerek tecavüzü meşrulaştırmaya, kadınlarımızın giyimine kuşamına kendince dil uzatmaya çalıştı. 2015 survivor kadrosundan çıkarıldı. O kararı taktir ettik, ama Özgecan’ın ölümünün üçüncü yılında sırf bu paylaşım yüzünden yarışmadan uzaklaştırılan adam ne hikmetse aynı platformda boy gösteriyor... Biz Türk halkı olarak balık hafızalı mıyız? 3 yıl geçince o adamın söyledikleri silindi mi? Hayır... Silinmedi! Ekran görüntüleri her yerde ve hatta bir özür bile dilememiş!!! O adamı evlerin baş köşesinde bulunan televizyonda görmek bizim ayıbımız olduğu kadar reyting kaygısı taşıyanların da ayıbıdır! Bizler napabiliriz diyebilirsiniz. Sizlerden ricam bir tepki olarak o programı izlemeyin. İzlemeyin ki bir tepkimiz bir duruşumuz olsun! Anti Acun falan değilim! Bu ülkenin kadınlarının öldürülmesinden, tecavüz edilmesinden, ezilip büzülmesinden bıktım! Sokaklarda rahat yürüyememekten bıktım! İstediğim gibi giyinememekten bıktım! Bu pis insanları savunan, destekleyen insanlardan tiksindim! Bizim sesimiz yine biz olacağız. Özgecan’lar unutulmasın. Ah’ları yerde kalmasın. Yapılanları sindirmeyelim artık! Ünlü olmak- adını duyurmak kaygısıyla ahlaksızlaşan bizim kadınımıza dil uzatan insanlara prim vermeyelim!