• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç'ı defalarca istismar etti!

sivastrabzon

hem şiirsin sen, hem şair..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
2.705
9.772
158
Son dakika haberi: Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç'ı defalarca istismar etti! Enerji yüklemesi yapacağım diyerek...
Televizyon ekranlarının dikkat çeken yarışması Survivor’da yarışan Ecem Karaağaç ile ilgili son dakika haberi geldi. Survivor’da diğer yarışmacıların önüne geçerek birinci olacağına dair ikna edilen Karaağaç defalarca bir şahsın istismarına uğradı. “Sana enerji yüklemesi yağacağım” diyerek Ecem’i cinsel birlikteliğe zorlayan şahıs hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunan yarışmacı şahsın cezalandırılmasını istedi. Pes artık dedirten saflık ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ecem Karaağaç Survivor'dan elenince kandırıldığını anladı. İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları...
Son dakika haberi: Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç'ı defalarca istismar etti! Enerji yüklemesi yapacağım diyerek...

DİLEK YAMAN
Televizyon ekranlarının ilginç yarışması Survivor'da yarışan ve kısa süre içerisinde elenen Ecem Karaağaç ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Karaağaç yarışmaya birinci olmak umudu ile katıldıktan sonra kendisine bir kişiden mesaj geldi. Her şeyin başlangıcı olan o mesaj aynı zamanda Ecem Karaağaç için kabusun da başlangıcı oldu.

Haberin detaylarını pek okumadım.
Sadece farklı bir açıdan ele almak istiyorum olayı.

Çoğumuzun kendisi, akrabası tanıdığı okullarla ilgili sınava girmiştir.
Birisi çıksa ve "ya gel bak sana soruların seçildiği kitabı vereceğim. o kitabı çözeceksin ve kazanacaksın." dese, hakikaten de çözse ve kazansa doğru olur mu?
O kazandı, aslında kazanması gereken biri kazanamadı. Çünkü kontenjan doldu. Çünkü birilerinin isteği, birilerinin emeğinden daha ağır bastı.

Hırsızın suçu çok.
Peki hırsıza prim yaptıranda leke yok mu?
Hepsi tamam...
Bir yarışma bile olsa "hak etmediğin hâlde" enerjiyle, topraklamayla, paratonerle kazanmaya çalışmak makul mu?

Haberin detaylarını pek okumadım.
Sadece farklı bir açıdan ele almak istiyorum olayı.

Çoğumuzun kendisi, akrabası tanıdığı okullarla ilgili sınava girmiştir.
Birisi çıksa ve "ya gel bak sana soruların seçildiği kitabı vereceğim. o kitabı çözeceksin ve kazanacaksın." dese, hakikaten de çözse ve kazansa doğru olur mu?
O kazandı, aslında kazanması gereken biri kazanamadı. Çünkü kontenjan doldu. Çünkü birilerinin isteği, birilerinin emeğinden daha ağır bastı.

Hırsızın suçu çok.
Peki hırsıza prim yaptıranda leke yok mu?
Hepsi tamam...
Bir yarışma bile olsa "hak etmediğin hâlde" enerjiyle, topraklamayla, paratonerle kazanmaya çalışmak makul mu?
Acaba birinci olsaydı bu durum ortaya çıkacak mıydı? Kazanamayınca dolandırıldı, kandırıldı, kazansaydı? Bu noktada benim kafam yanıyor: kız, kendi çabası ve emeğiyle kazanmış olup adamın tuzağına düşmeye düşürülmeye devam mı edecekti?

Back