- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
hadi ya millet kafayı yemiş :) işte hep diyorum bu insanlarla aynı oya sahibizzzNe kadar etkileniyor şu programlardan.
Fun Club lar falan çıkıyor.
Netten yemek satan firmalar bile Survivor a göre siparişlerin değiştiğini ya da patlama yaptığını söylemişti. Mesela ödülde pizza varsa o gün pizza satışlarında patlama oluyormuş.
evet aynen. Yani Survivor ödülleri yemek sitelerine yarıyor kesinlikle. Canları mı çekiyor ne?hadi ya millet kafayı yemiş :) işte hep diyorum bu insanlarla aynı oya sahibizzz
Valla çekiyorevet aynen. Yani Survivor ödülleri yemek sitelerine yarıyor kesinlikle. Canları mı çekiyor ne?
Ben sadece oyun sonunda yediklerine asla inanmıyorum. Hele ki son survivor da özellikle ünlüler yemek yerken çok da iştahlı görünmüyordu. Her ne kadar iğrensem de Acun'un yarışmalarından bu yarışmaya rast gelince insan bir durup bakıyor. Bana inandırıcı gelmiyor ada şartları.Valla çekiyor
Survivor'ı ilk yarışmasından beri severim, gerçi Amerikan Survivor'ını izlemeye başladıktan sonra bizimkileri sadece yarışlarda izler oldum ama olsun.
Ödül oyununda şapır şupur dürüm götürürken benim de sipariş vermişliğim olmuştur yani.
Kesinlikle ben de inanarak izlemiyorum. Ne kavgaların geneline, ne sonuçlara. O yüzden Amerikan survivorından bahsettim, bir kere her şey bir yana adamların oyunları yanında bizimkiler çocuk parkı gibi kalıyor.Ben sadece oyun sonunda yediklerine asla inanmıyorum. Hele ki son survivor da özellikle ünlüler yemek yerken çok da iştahlı görünmüyordu. Her ne kadar iğrensem de Acun'un yarışmalarından bu yarışmaya rast gelince insan bir durup bakıyor. Bana inandırıcı gelmiyor ada şartları.
Ben en çok yılmaz i merak ediyorumyılmazla tuğbanın olay çıkarcağı garanti
Birsey mi dedin nneneUfal da cebime gir
Allah seni kahretmesinBirsey mi dedin nnene
Senide nenecimBirsey mi dedin nnene
Zırtapoz seniSenide nenecim
Üzüm üzümeZırtapoz seni
Ayşegül yok mu kadroda
bu defa harbiden birini öldürmesino yüzden yoktur ama eğlenceli olurdu ha
Bence hala gelme olasılığı var. Gönüllüler kadrosuna alırlar zaten gelirse.Ş
Eeee o kadar var dediler heveslendim.
Ayşegül gelse Yattarayı da Yılmaz ablayı da harcar. Kazanır diye korktular herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?