- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi beste sedef
Evet abartıyolar bazen ama beni rahatsız etmiyo yine de seviyorum. Anılda çok iyi çok mütevazi 1. olursa sevinirim onun için
evet anili bende seviyorum ama unluler çok dagilcak simdiden catisiyolarEvet abartıyolar bazen ama beni rahatsız etmiyo yine de seviyorum. Anılda çok iyi çok mütevazi 1. olursa sevinirim onun için
Aynen de takımı çok güçsüz Berna, Ahmet, Pascal dışında diğerlerini sevmiyorumooooo anıl başkahem başarılı hemde karizması var hoş çocuk
çoğu modele taş çıkarır
Hakan ve Merve oflaz ortalığı karıştırıyoevet anili bende seviyorum ama unluler çok dagilcak simdiden catisiyolar
Hakan ve Merve oflaz ortalığı karıştırıyo
merve oflaz zaten başka bir kız olmuş geçende yazdım yarışmanın topiğine o dudaklar falan bazen yüz üstü düşücek patlıyacak gibi o botokslar
Hakan zaten kızlardan kopamiyo oturup onlarla dedikodu yapıyor yanlış doğmuşHakan ve Merve oflaz ortalığı karıştırıyo
Ya yeni açtım bilmiyordum bir anda herkes söylenince geri durdumkonu sahibi nerde yahu alttan altan bakma madem konuyu açtın gel yaz bir kaç kelime
tama tamam sorun yok konun taşındı sadece yenlış yere açtın o kadar hadi bakma ordan gizli gizli
eeee ne yapsın oyun kabiliyeti yok dikkat çekmeye çalışıyorDikkat çekmek için fazla çirkefleşti
Ya yeni açtım bilmiyordum bir anda herkes söylenince geri durdum
evet sukurler olsunolur öyle tamam düzeldi bak devam edebilirsin konuna
yanlış yere acmisim konuyuni oldu ki burda ya merak ettim