Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bugün göz ucu ile baktım da gerçi hamburger yedirdiler gece gece:)) Morgül elendi sanırım mı acaba:))

Semihe ilk başta sebepsiz çok kötü yaklaştılar gönüllü takımı ilk adaya adım atmadan daha tepki gösterdiler sonra yemeği yere dökelim yerden yersin dendi bana biri böyle dese bi daha yüzüne bakmam sen kimsin ki bana böyle bişey diceksin yemeği yere dökelim ordan ye diyen insanları da kesinlikle desteklemem

Bundan sonra ünlüleri tutuyoruz değil mi semih Nerede biz ordayız
Ayrıca Semih'in bu olayda suçu yok ki gizemle kendi aralarında konuşuyorlar kendilerinin yaptığı gibi kendileri hiç konusmuyorlar mi.

Bu nagihan kadar iki yüzlü insan hayatımda görmedim inanamıyorum şuan

İnanamıyoğğğğrummm
gerçekten inanamıyoğğğğruummm :))
kerimcandurmazı sende takip ediyosun sanırım :)
bu arada semih amacına ulaştı sonunda istediği buydu ve onuda çok kolay tuzağına düşürebileceği zafere yüklenerek başardı yazık oldu zafere iyi saf kalpli birisiydi benim düşüncem tabi :)

Bundan sonra ünlüleri tutuyoruz değil mi semih Nerede biz ordayız
Ayrıca Semih'in bu olayda suçu yok ki gizemle kendi aralarında konuşuyorlar kendilerinin yaptığı gibi kendileri hiç konusmuyorlar mi.
Saygısız denilince bi insan neden bu kadar tepki verir ki anlam veremiyorum bu arada cidden de saygısız o ne küfürdü oyle biple biple bitmedi ki bu yayınlanmamış hali ayy bana sağdan sağdan geliyolar ünlüleri destekliyorum kesinlikle

Evet kerimcani takip ediyorum

Sanki olayın hepsini görmedik gibi geldi. Ausencia resim paylasmisti ya orasını görmedik mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…