Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Noluyor orda telefondan net secilmiyor:/
fragmani izledim hic birsey anlamadim odul oyununda da yoklar semihle zafer yalniz fragmanda digerlerinin konusmalarina bakilirsa baya siddetli olmus kavga gizem k. cok korktugunu soyluyor acun bizi meraktan oldurecek anlasilan aksama kadar :)

Zafer Semihi ağaca yspmıştırmış resmen
Semihin dizler kırık
Bildiğin dövüyor Zafer
Zafer diskalifiye olduğu için yoktur
Semih hastanede olabilir .

Zafer Semihi ağaca yspmıştırmış resmen
Semihin dizler kırık
Bildiğin dövüyor Zafer
Zafer diskalifiye olduğu için yoktur
Semih hastanede olabilir .
Hadi yaa gercekten mi şok oldum bu kadar buyuk olabilecegini tahmin etmemistim insallah onemli bir seyi yoktur semihin :/ digerleri napiyor o sira acaba insan ayirir giderde zaferin kesinlikle diskalifiye olmasi lazim o zaman

Hadi yaa gercekten mi şok oldum bu kadar buyuk olabilecegini tahmin etmemistim insallah onemli bir seyi yoktur semihin :/ digerleri napiyor o sira acaba insan ayirir giderde zaferin kesinlikle diskalifiye olmasi lazim o zaman

Kesin olur .

Serkay tam olaya koşuyor o anda .
Kavga yerinde ikisinden başka Kerimoğlu gözüküyor bir tek .

Kesin olur .

Serkay tam olaya koşuyor o anda .
Kavga yerinde ikisinden başka Kerimoğlu gözüküyor bir tek .

Tv de fragman izlerken sizin için dondurup çektim.

Henüz bir yere foto düşmedi galiba konuyla ilgili .

Şu görüntüye göre Zafer %100 diskalifiye .

Semih karşılık vermemiştir tahminimce .
Zafer sirtindan tutmuş galiba Semih'in arkası dönük galiba arkası dönük olunca karşılık veremeyebilir.
Tekne filan var galiba.

Zafer sirtindan tutmuş galiba Semih'in arkası dönük galiba arkası dönük olunca karşılık veremeyebilir.
Tekne filan var galiba.

Yok Semihin yüzü Zafere dönük , dizleri kırık duruyor .
Zaferde üstüne binmiş resmen .
Tekne gelmiştir , muhtemelen Semih sağlık sorunu yaşamıştır .

Semih'in ünlüler takımına geçeceği söyleniyor eğer öyle bir şey olursa ünlüler Semih'in sesini iyi keserler gibime geliyor

Kızlar ben muhtemelen bu akşam dışarı çıkacağım. Kavga görüntüleri yayınlanıp Acun kararı açıkladıktan sonra biriniz beni etiketleyip kısaca yazabilir mi? Ekşi'de veya burada sayfa sayfa gezip aramayayım o merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…