Bildiğin pascal nihat kavgası gibi bu her yer kum olmuş göz gözü gormuyo bile
Noluyor orda telefondan net secilmiyor:/
Noluyor orda telefondan net secilmiyor:/
fragmani izledim hic birsey anlamadim odul oyununda da yoklar semihle zafer yalniz fragmanda digerlerinin konusmalarina bakilirsa baya siddetli olmus kavga gizem k. cok korktugunu soyluyor acun bizi meraktan oldurecek anlasilan aksama kadar :)
Aynen semihi ağaca yapıştırmış semihin bacakları bükük gibi bildiğin dovuyo bunun sonucunda diskalifiye olur heralde bi zahmet semih hastanede olabilirSemihi ağaca yapmıştırmış sanki
Serkayda olaya koşuyor
Hadi yaa gercekten mi şok oldum bu kadar buyuk olabilecegini tahmin etmemistim insallah onemli bir seyi yoktur semihin :/ digerleri napiyor o sira acaba insan ayirir giderde zaferin kesinlikle diskalifiye olmasi lazim o zamanZafer Semihi ağaca yspmıştırmış resmen
Semihin dizler kırık
Bildiğin dövüyor Zafer
Zafer diskalifiye olduğu için yoktur
Semih hastanede olabilir .
Hadi yaa gercekten mi şok oldum bu kadar buyuk olabilecegini tahmin etmemistim insallah onemli bir seyi yoktur semihin :/ digerleri napiyor o sira acaba insan ayirir giderde zaferin kesinlikle diskalifiye olmasi lazim o zaman
Hadi yaa gercekten mi şok oldum bu kadar buyuk olabilecegini tahmin etmemistim insallah onemli bir seyi yoktur semihin :/ digerleri napiyor o sira acaba insan ayirir giderde zaferin kesinlikle diskalifiye olmasi lazim o zaman
Zafer sirtindan tutmuş galiba Semih'in arkası dönük galiba arkası dönük olunca karşılık veremeyebilir.Tv de fragman izlerken sizin için dondurup çektim.
Henüz bir yere foto düşmedi galiba konuyla ilgili .
Şu görüntüye göre Zafer %100 diskalifiye .
Semih karşılık vermemiştir tahminimce .
Zafer sirtindan tutmuş galiba Semih'in arkası dönük galiba arkası dönük olunca karşılık veremeyebilir.
Tekne filan var galiba.
En sona mi gösterirler.Başladı hadiii bakalım
Önce ödül oyunu var sonra konsey o sırada görüntüler gösterilir heraldeEn sona mi gösterirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?