- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
Şimdi kim Bekliycek cumaya kadar ya offfffKonseyi bu geceye koymaz zaten Acun .
19:30 da derbi maçı var . Reytingleri çakıştırmaz.
Perşembe ya da Cuma izleriz ne olduysa .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kim Bekliycek cumaya kadar ya offfffKonseyi bu geceye koymaz zaten Acun .
19:30 da derbi maçı var . Reytingleri çakıştırmaz.
Perşembe ya da Cuma izleriz ne olduysa .
Tuğba da az değil ama ağzı çok iyi laf yapıyor ne olursa olsun o kendini haklı çıkarabilir ikna kabiliyeti yüksek. Nagihan'ın kişiliği güzel değil sevmiyorum ama yarışmacı olarak bence Atakan'dan bile iyi kaybettiği oyun çok az. Onun sayesinde karınları doyuyor vallaAtakan benimde favorim .
Ezgiyi gözetmesi de bir noktaya kadar eyvallah .
Ama Nagihanı grupta tutması (strateji içinde olsa) yanlış .
Bak geçen konsey Tuğba iki carladı haddini bildirdi Nagiye , son sıralardan 1. liğe çıktı .
O gün izlerken benim bile oy veresim gelmişti Tuğbaya .
Tuğba da az değil ama ağzı çok iyi laf yapıyor ne olursa olsun o kendini haklı çıkarabilir ikna kabiliyeti yüksek. Nagihan'ın kişiliği güzel değil sevmiyorum ama yarışmacı olarak bence Atakan'dan bile iyi kaybettiği oyun çok az. Onun sayesinde karınları doyuyor valla![]()
Geçen gece Ezgi ve Nagihan ateşin başında konuşuyorlarken Tuğba geldi ateşe tükürdü ya ikisi de nasıl tırstı amaEvet müthiş bir performansı var . Kadında deli kuvveti var resmenHırsı da tavan .
Zaten bu özellikleri yanında sevilesi bi yanı olaydı , Nagihan 1 . liğe oynardı . Ama gel gör ki , çok çoook itici .
Tuğbada cins , çıkarcıda . Ama birinin Nagihana diş göstermesi gerekiyordu , o da bunu kaptı koltuğa oturdu .
Geçen gece Ezgi ve Nagihan ateşin başında konuşuyorlarken Tuğba geldi ateşe tükürdü ya ikisi de nasıl tırstı ama![]()
ben katılırım vücut ölçülerim de çok uygun hatta survivora katılıp kaslarımı az biraz eritmeyide planlıyorum 163 cm 99 kilo nassıKızlaar best model a katılmayı düşünen olur muKk dan bi birinci çıkar belki bakarsınız
![]()
evet ya bende acun.com'a bakıp bakıp duruyorummSemihle Zafer arasında ne oldu çok merak ediyorum fragmanda çıkmadı hiç böyle olmamıştı, artık çok mu şiddetliydi kavga acaba akşam izleriz inşallah neler olup bittiğini![]()
zaferin hareketleri çok abartı zaten kontrolsüz birisi ama semihte aksine çok kontrollü bence semih karşılık vermemiştir diye düşünüyorum zafer saldırdıysa bile ama niye fragman çıkmadı amaç ne yani bu kadar bekledik basit birşey çıkarsa da yuh derim yanievet ya bende acun.com'a bakıp bakıp duruyorumm
çok mu kontrolsüzdüler acaba
gerçi zaferin sevincide siniride kontrol dışı davranışlarla dolu![]()
Aynen ya ben de bakıyorum fragman var mı diye yok merak ettim.Semihle Zafer arasında ne oldu çok merak ediyorum fragmanda çıkmadı hiç böyle olmamıştı, artık çok mu şiddetliydi kavga acaba akşam izleriz inşallah neler olup bittiğini![]()
Ordada kg veremen sen. büyütmüşün her yeriniben katılırım vücut ölçülerim de çok uygun hatta survivora katılıp kaslarımı az biraz eritmeyide planlıyorum 163 cm 99 kilo nassı![]()
![]()
Ayıp değil mi bu yazdığınız? ?Ordada kg veremen sen. büyütmüşün her yerini![]()
coconat oturtma yaparım ,coconat çevirme sonra birde közde coconat üstüne birde büyük coconat patlattım mı deme keyfimeeeOrdada kg veremen sen. büyütmüşün her yerini![]()
o ayıptan ne anlarAyıp değil mi bu yazdığınız? ?
Ya ben ciddi olarak düşündüm ya pardon yaao ayıptan ne anlar![]()
önemli değil o benim başımın belasıYa ben ciddi olarak düşündüm ya pardon yaatakıliyosunuz birbirinize
![]()