Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Atakan benimde favorim .
Ezgiyi gözetmesi de bir noktaya kadar eyvallah .
Ama Nagihanı grupta tutması (strateji içinde olsa) yanlış .

Bak geçen konsey Tuğba iki carladı haddini bildirdi Nagiye , son sıralardan 1. liğe çıktı .

O gün izlerken benim bile oy veresim gelmişti Tuğbaya .
Tuğba da az değil ama ağzı çok iyi laf yapıyor ne olursa olsun o kendini haklı çıkarabilir ikna kabiliyeti yüksek. Nagihan'ın kişiliği güzel değil sevmiyorum ama yarışmacı olarak bence Atakan'dan bile iyi kaybettiği oyun çok az. Onun sayesinde karınları doyuyor valla :KK66:

Tuğba da az değil ama ağzı çok iyi laf yapıyor ne olursa olsun o kendini haklı çıkarabilir ikna kabiliyeti yüksek. Nagihan'ın kişiliği güzel değil sevmiyorum ama yarışmacı olarak bence Atakan'dan bile iyi kaybettiği oyun çok az. Onun sayesinde karınları doyuyor valla :KK66:

Evet müthiş bir performansı var . Kadında deli kuvveti var resmen :confused: Hırsı da tavan .
Zaten bu özellikleri yanında sevilesi bi yanı olaydı , Nagihan 1 . liğe oynardı . Ama gel gör ki , çok çoook itici .

Tuğbada cins , çıkarcıda . Ama birinin Nagihana diş göstermesi gerekiyordu , o da bunu kaptı koltuğa oturdu .

Evet müthiş bir performansı var . Kadında deli kuvveti var resmen :confused: Hırsı da tavan .
Zaten bu özellikleri yanında sevilesi bi yanı olaydı , Nagihan 1 . liğe oynardı . Ama gel gör ki , çok çoook itici .

Tuğbada cins , çıkarcıda . Ama birinin Nagihana diş göstermesi gerekiyordu , o da bunu kaptı koltuğa oturdu .
Geçen gece Ezgi ve Nagihan ateşin başında konuşuyorlarken Tuğba geldi ateşe tükürdü ya ikisi de nasıl tırstı ama :KK45:

Kızlaar best model a katılmayı düşünen olur mu:KK48::KK48: Kk dan bi birinci çıkar belki bakarsınız:KK53::KK53:

Semihle Zafer arasında ne oldu çok merak ediyorum fragmanda çıkmadı hiç böyle olmamıştı, artık çok mu şiddetliydi kavga acaba akşam izleriz inşallah neler olup bittiğini :KK64:

Semihle Zafer arasında ne oldu çok merak ediyorum fragmanda çıkmadı hiç böyle olmamıştı, artık çok mu şiddetliydi kavga acaba akşam izleriz inşallah neler olup bittiğini :KK64:
evet ya bende acun.com'a bakıp bakıp duruyorumm

çok mu kontrolsüzdüler acaba

gerçi zaferin sevincide siniride kontrol dışı davranışlarla dolu :110::110::110::110:

evet ya bende acun.com'a bakıp bakıp duruyorumm

çok mu kontrolsüzdüler acaba

gerçi zaferin sevincide siniride kontrol dışı davranışlarla dolu :110::110::110::110:
zaferin hareketleri çok abartı zaten kontrolsüz birisi ama semihte aksine çok kontrollü bence semih karşılık vermemiştir diye düşünüyorum zafer saldırdıysa bile ama niye fragman çıkmadı amaç ne yani bu kadar bekledik basit birşey çıkarsa da yuh derim yani :KK12:

Back