Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bu yarışmada kurgu yok de mi Cuma gününden beri arkadaşlara bu hafta yaTuğba yaYunus birinci olacak ve Mehmet gidecek diyordum yanılmadım. Tuğba'ya oyları halk gönderdi tabii tabii
Semih'i gördükçe umarım kurgudur diyorum, öyle bir insanın gerçek olacağına inanmak istemiyorum çünkü

Ya ben semihi beğeniyorum ya Nerde kimse tarafından sevilmeyen biri ben onu bulurum zaten
Günahım kadar sevmiyorum.
Hatta ekşi'de Semih'le ilgili bir yorum vardı, "Semih adada ölse 'iyi bakın ölmemiştir o' diyecekler" diye. Aynen öyleyim

Bu kadar narsist, bu kadar kibirli, kendini dev aynasında gören, "ben ben ben" bir adam olamaz yani. Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmesini falan saymıyorum.

İyi bakın ölmemiştir

İyi bakın ölmemiştir
Tabii canım. Karşı tarafı manipüle edip, tahrik edip diskalifiye ettirmeye çalışan, bilerek oyun verecek kadar düşebilen, çenesi hiçbir şekilde durmayan, kendisini görmeyip karşısındakilerin başarısızlıklarına takacak tıynette bir adam yani.

Of ya nagihan gideydi ...

Neyse Tuğba nın birinciliğide iyi kapak oldu nagihana , bununla avunayım .

Semih ütopyada da dayak yemişti değil mi

Son düzenleme:
Zafer diskalifiye olur büyük ihtimal.

Tedavisi biten Semihte adaya döner .

Ütopyadaki dayak sahnesini izledim şimdi ,refleks olarak bile elini kaldırmamış Semih . Yine dayak yemiş , karşılık vermemiş , kışkıırtma savaşını kazanmıştır

Nahigandan ne kadar nefret eden varmış ki ; Tuğbayı birinci yaptılar .

İlk üçte bekliyordum Tuğbayı . Geçen konseyde Nagi yi mors edince ..

nereden izledin? acunun sitesinde bulamadim birsey.. off ya bu semih'in isi zaten kiskirtma.. adam algi oyunları pesinde birsuru de fani var anlamiyorum valla.. zafere yazik oldu dedigin gibiyse

Nagihan ne kadar tehlikeli bir kadın. Grubu böldüm diye ağzı kulakların da resmen. Gönül isterdi ki Nagihan gitsin lakin Mehmetin de bağırmaları sıkmıştı sondan birinci bakarsınız bir daha ki eleme de ne olduğunu anlamadan Nagihan elenir olan Yattaraya mı oldu demek istiyorum fakat bu kadar çabuk oyuna gelmiş olamaz sanırım. Tuğbadan da hazzetmesem de kendini çok güzel ifade ederek karşılığını aldı

Gönüllüler de de neler oldu çok merak ediyorum

dün elemeyi izlerken uyuya kalmışım....tuğba birinci olmuş sabah sabah bu haberi duymak ne güzel...ben sok... çok çok mutlu oldum...ama halk nagi gitsin diye bir bakima seni birinci yaptı be tuğba..neden mehmet demissin ..neyse sağlık olsun tuğba birinci oldu buna da şükür..eee şimdi nagi güçlünün yanında ya geri tugbanin yanına geçer mi acaba ne de olsa sms de birinci geldi

Tek başına ortada kalacak

Çok da güzel olacak. İnşallah öyle olur nihaha diyorum şu an.
Böyle birşey olursa gizem kerimoglu yine elenmez bence en son ki oylamada 3.olmuştu semih fanları 1.yapar belki.

Böyle birşey olursa gizem kerimoglu yine elenmez bence en son ki oylamada 3.olmuştu semih fanları 1.yapar belki.
Semih giderse Gizem Kerimoğlu'nın vasfı kalmaz. Şu an Semih'in yancısı, kendi performansı yerlerdeyken millete sallıyor, "tek tek göndereceğim"den başka bir şey çıkmıyor ağzından, bilerek oyun kaybedebilen bir "sporcu".

Ama dediğiniz gibi Semih'in destekçileri oy verir. Yine de birleşmeden sonra bu performansla Gizem Kerimoğlu kalamaz.

Son düzenleme:
Bugün belli olur artık konsey olacak galiba ben diskalifiye beklemiyorum. Yer değişikliği olur diye düşünüyorum.

Bugün belli olur artık konsey olacak galiba ben diskalifiye beklemiyorum. Yer değişikliği olur diye düşünüyorum.
Ben de diskalifiye beklemiyorum. Semih'i postalar ünlülere.
Semih gerçekten provokatif bir adam, Zafer diskalifiye olsa bile adadaki herkesle gerilimli, yarın İbrahim'in delirip ağzını burnunu kırmayacağının garantisi yok. Üstelik Semih dokunulmazlıkta oynamıyor, eğer Ünlüler'e geçerse hem dokunulmazlıklara çıkar hem oyunlarda iyice hırs yapar. Semih-Serkay, Semih-Efecan mücadeleleri görmek de güzel olur.
Zaten bir-iki haftaya kadar birleşme olacak. Gerçi Acun belli olmaz, birleşmede Semih'le Zafer yine aynı adada olacak diye birleşme yapmayabilir, daha önce oldu bu.

gizem kerimoğlu bence çakma sporcu gerçek sporcu olsa azcık kendisini gösterir ama herşeyi de bile isteye yapıyor o da biliyor kendisinin bu olmadığını
ayyy bir de semih in laflarını taklit etmesi yok mu biraz kendin ol orjinal ol sanki gönüllüler takımı sadece semih le gizemden ibaret olar kazanırlarsa kazanmışlar kazanamamışlarsa kaybederler ne saçma mantık

İzlemiyorum, isimleri bile aklımda yok.. Artık sıkıcı buluyorum...
Annemle babam sıkı takipçisi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…