Semih'i gördükçe umarım kurgudur diyorum, öyle bir insanın gerçek olacağına inanmak istemiyorum çünküBu yarışmada kurgu yok de miCuma gününden beri arkadaşlara bu hafta yaTuğba yaYunus birinci olacak ve Mehmet gidecek diyordum yanılmadım. Tuğba'ya oyları halk gönderdi tabii tabii
Ya ben semihi beğeniyorum yaSemih'i gördükçe umarım kurgudur diyorum, öyle bir insanın gerçek olacağına inanmak istemiyorum çünkü
Günahım kadar sevmiyorum.Ya ben semihi beğeniyorum yaNerde kimse tarafından sevilmeyen biri ben onu bulurum zaten
Günahım kadar sevmiyorum.
Hatta ekşi'de Semih'le ilgili bir yorum vardı, "Semih adada ölse 'iyi bakın ölmemiştir o' diyecekler" diye. Aynen öyleyim
Bu kadar narsist, bu kadar kibirli, kendini dev aynasında gören, "ben ben ben" bir adam olamaz yani. Kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmesini falan saymıyorum.
Tabii canım. Karşı tarafı manipüle edip, tahrik edip diskalifiye ettirmeye çalışan, bilerek oyun verecek kadar düşebilen, çenesi hiçbir şekilde durmayan, kendisini görmeyip karşısındakilerin başarısızlıklarına takacak tıynette bir adam yani.İyi bakın ölmemiştir
nereden izledin? acunun sitesinde bulamadim birsey.. off ya bu semih'in isi zaten kiskirtma.. adam algi oyunları pesinde birsuru de fani var anlamiyorum valla.. zafere yazik oldu dedigin gibiyseZafer diskalifiye olur büyük ihtimal.
Tedavisi biten Semihte adaya döner .
Ütopyadaki dayak sahnesini izledim şimdi ,refleks olarak bile elini kaldırmamış Semih . Yine dayak yemiş , karşılık vermemiş , kışkıırtma savaşını kazanmıştır
Böyle birşey olursa gizem kerimoglu yine elenmez bence en son ki oylamada 3.olmuştu semih fanları 1.yapar belki.Tek başına ortada kalacak
Çok da güzel olacak. İnşallah öyle olur nihaha diyorum şu an.
Semih giderse Gizem Kerimoğlu'nın vasfı kalmaz. Şu an Semih'in yancısı, kendi performansı yerlerdeyken millete sallıyor, "tek tek göndereceğim"den başka bir şey çıkmıyor ağzından, bilerek oyun kaybedebilen bir "sporcu".Böyle birşey olursa gizem kerimoglu yine elenmez bence en son ki oylamada 3.olmuştu semih fanları 1.yapar belki.
Bugün belli olur artık konsey olacak galiba ben diskalifiye beklemiyorum. Yer değişikliği olur diye düşünüyorum.Semih giderse Gizem Kerimoğlu'nın vasfı kalmaz. Şu an Semih'in yancısı, kendi performansı yerlerdeyken millete sallıyor, "tek tek göndereceğim"den başka bir şey çıkmıyor ağzından, bilerek oyun kaybedilen bir "sporcu".
Ama dediğiniz gibi Semih'in destekçileri oy verir. Yine de birleşmeden sonra bu performansla Gizem Kerimoğlu kalamaz.
Ben de diskalifiye beklemiyorum. Semih'i postalar ünlülere.Bugün belli olur artık konsey olacak galiba ben diskalifiye beklemiyorum. Yer değişikliği olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?