Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
2016_survivor_ne_zaman_baslayacak_kimler_olacak_h17497.jpg

Acun Ilıcalı'nın başarısını istikrarlı bir şekilde koruyan yarışması Survivor 2016 için heyecan dorukta! Yapımcılığını ve Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, bir fenomen haline dönüşen Survivor'ın yeni sezonu üzerine uzun süredir farklı söylentiler vardı. Özellikle Survivor 2016 yarışmacıları çok tartışılıyor, dönem dönem farklı söylentiler ortaya atılıyordu. Spor, sanat ve magazin dünyasının çok ses getirecek isimleriyle anlaşarak ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı, yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Survivor 2016 yarışmacılarıyla ilgili bilgiler vermeye başladı. Her yaptığı programla büyük ses getiren ünlü televizyoncu, netleşen isimleri sosyal medyadan paylaşıyor. Survivor gönüllüler yarışmacıları ise TV 8'nin resmi sitesinden yapılan başvurularla belirleniyor. Acun Ilıcalı'nın en başarılı programları arasında başı çeken Survivor'da hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacılarında hırsı ön plana çıkıyor.
Aylardır yayın tarihi iple çekilen Survivor 2016 yarışmasının yayın tarihi kesinleşti. Merakla beklenen programın ekran macerası geçen senelere göre daha erken başlayacak ve uzun süre ekranlarda kalacak. Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8'de başlayacak. Yarışmanın çekimleri ise 3 Şubat'ta başlayacak.
İBRAHİM YATTARA

Daha önce bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Pascal Nouma, Ahmet Dursun ve eski Galatasaraylı Ümit Karan'ı Survivor yarışmacısı olarak ekrana getiren Acun Ilıcalı, Survivor 2016 için de Trabzonspor'daki performansıyla dikkat çeken İbrahim Yattara'yı seçti. İbrahim Yattara Survivor sezonlarındaki 4. futbolcu oldu. 1980 doğumlu olan İbrahim Yattara, futbol kariyerine kendi ülkesinin Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başlamış, aynı kulüpte profesyonel kariyerine imza atmıştır. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan İbrahim Yattara, 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Türk futbol severlerin kaşrısına Trabzonspor ile çıkan İbrahim Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de 5 yılı aşkın süre vakit geçiren İbrahim Yattara, 29 Ekim 2010′da resmen Türk vatandaşı oldu.

YUNUS GÜNCE

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak enerjik kişiliğiyle Survivor 2016'da dikkat çekmesi beklenen Yunus Günce, Aslen Trabzonlu olan Yunus Günce 1972 doğumludur. DJ'lik kariyerine Number One TV'de başladıktan sonra TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Dizi kariyerine ise TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteriyle başlayan Yunus Günce, çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol alan Yunus Günce, Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

TUĞBA ÖZAY

Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce'nin ardından TV8'de yayınlanacak Survivor 2016'nın kadrosuna eski manken, şarkıcı Tuğba Özay da dahil oldu. Survivor'a katılacağı kesinleşen Tuğba Özay'ın yakınlarına "Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak" dediği öğrenildi.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının kadrosunun beşinci bombası güreşci ve boksör Çağan Atakan Arslan oldu.Vücudu ve boksör oluşuyla yeni Turabi olarak gösterilen Çağan Atakan Arslan, 16 yaşından beri vücut geliştirme yapıyor. Ringlerde "Soldier" lakabını kullanan Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

NAGİHAN KARADERE

Fenerbahçe'de yetişen ve sürat koşuları branşında yarışarak ülkemiz için gurur kaynağı olan Nagihan Karadere, 3-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre altında altın ve aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Eklentiler

• haberler4-survivor-cagan-atakan-arslan.jpg
    haberler4-survivor-cagan-atakan-arslan.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 3.885
  • Screenshot_2016-01-17-16-18-30.png
    Screenshot_2016-01-17-16-18-30.png
    150,9 KB · Görüntüleme: 585
  • Screenshot_2016-01-17-16-18-37.png
    Screenshot_2016-01-17-16-18-37.png
    155,2 KB · Görüntüleme: 532
  • Screenshot_2016-01-17-11-57-40-1.png
    Screenshot_2016-01-17-11-57-40-1.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 483
  • Screenshot_2016-01-17-16-18-45.png
    Screenshot_2016-01-17-16-18-45.png
    140 KB · Görüntüleme: 500
  • nagihankaradere3.jpg
    nagihankaradere3.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 672
  • bl96gnqz_135453020756a1e81707e35.jpg
    bl96gnqz_135453020756a1e81707e35.jpg
    312,5 KB · Görüntüleme: 4.350
  • timthumb.jpg
    timthumb.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 559
  • 5083_5120797615451f28062b28.jpg
    5083_5120797615451f28062b28.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 487
  • ezgi avcı.jpg
    ezgi avcı.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 528
  • survivor-seda-tetik.jpg
    survivor-seda-tetik.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 518
  • survivor-aylin-salli.jpg
    survivor-aylin-salli.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 1.278
  • survivor-efecan.jpg
    survivor-efecan.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 2.336
  • survivor-damla-can.jpg
    survivor-damla-can.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 946
  • survivor-gizem-kerimoglu.jpg
    survivor-gizem-kerimoglu.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 566
  • survivor-gizem-memic.jpg
    survivor-gizem-memic.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 1.562
  • survivor-ibrahim-giydirir.jpg
    survivor-ibrahim-giydirir.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 638
  • survivor-nihal-candan.jpg
    survivor-nihal-candan.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 1.091
  • survivor-semih-ozturk.jpg
    survivor-semih-ozturk.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 768
  • survivor-serkay-tutuncu.jpg
    survivor-serkay-tutuncu.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 648
  • survivor-zafer-mete.jpg
    survivor-zafer-mete.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 975
Son düzenleme:
2016 SURVİVOR KESİNLEŞEN YARIŞMACILAR
  • YILMAZ MORGÜL
  • İBRAHİM YATTARA
  • YUNUS GÜNÇE
  • TUĞBA ÖZAY
  • ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN

Gönüllüler takımında da Ütopya yarışmacılarından Serkan ve Semih olduğu hatta anlaşıldğı söyleniyor. Bir de İBS yarışmacılarından Özden'e de teklif gitmiş sanırım.

Survivor 2016 kadrosuna Acun ılıcalı son olarak Neslihan karaderenin katıldığını resmi twitter hesabından takipçilerine duyurdu.

Survivor 2016'ya katılacak bir ünlü isim daha belli oldu!

Survivor 2016 Ünlüler takımına manken ve oyuncu Ebru Öztürk dahil oldu.

bl96gnqz_135453020756a1e81707e35.jpg

Daha önce oyuncu Yunus Günce, eski Trabzonsporlu futbolcu İbrahim Yattara, şarkıcı Yılmaz Morgül, manken Tuğba Özay ve Şimdi ve boksör Çağan Atakan Arslan'ın Survivor 2016'ya katılacağı açıklanmıştı.

Survivor 2016 yarışması 7 Şubat’ta ekranlara gelecek.

Ebru Öztürk kimdir?

1984 İstanbul doğumlu olan Ebru Öztürk eski bir voleybolcudur.

Bir dönem Fenerbahçe voleybol takımında forma giyen güzel model eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladı. İstanbul Moda Haftası’nda podyumda yer alan Öztürk, ünlü modacı Nejla Güvenç'in defilesinde de boy gösterdi.

Ünlüler takımı
  • Serkan ercan
  • İbrahim yattara
  • Yılmaz morgül
  • Tuğba özay
  • Yunus günce
  • Ezgi avcı
  • Eda akkaya
  • Ebru öztürk
  • Çağan atakan arslan
  • Negihan karadere

Gönüllüler takımı
  • İbrahim Giydirir
  • Gizem Memiç
  • Efecan Dianzenza
  • Gizem Kerimoğlu
  • Nihal Candan
  • Zafer Mete
  • Damla Can
  • Serkay Tütüncü
  • Aylin Şallı
  • Semih Öztürk.

IBS Gun 1B.png

Bunu Genel TV programlari ve reality showlari icin yazmistim gecen hafta
Simdi ne alaka diyenler olabilir ama durum Survivor ida etkiledi.
Bílin Bakalim hangi torpílli IBS kizi Survívor kadrosuna alindi bugun.

acun bu işi biliyor ve en sonunda da kaymağını yiyiyor kim ne derse desin..Kadrolar ilk açıklandığında ''aaaa bu ne biçim kadro doğru dürüst ünlü bile yok ben bunları tanımıyorum'' bile diyoruz sonra aradan 4 -5 hafta geçiyor hooop survivor en çok seyrettiğimiz hatta günlük yaşamda ortamlarda en çok yorum yaptığımız program.Yine aynısı oldu baktım yılmaz morgül ve bikaç kişiden başka tanıdığım ypk ünlülerde çoğunun ismini ilk defa duyuyorum bile ama nolucak 1 aya kalmaz gündemimiz survivor olucak.Bende beklemedeyim açıkcası seviyorım ben.ÜTOPYADAN semih ve serkan varmış karşılıklı takımlarda offf tadından yenmez seyret de gör.Eee bide Yılmaz morgül yıkılsın SURVİVOR

Semih miii olamazzzzz:KK67:o totısunu kaldırıp nasıl yarışcak merak içindeyimmm
aynen katılıyorum 1 sene yedi ,içti ,yattı ayrıca kolunu bahane edip hiç bir iş yapmadı ütopyada orda hiç sanmıyorum yapabileceğini .
nihal ve serkanı seviyorum ütopyadan incininde olmasını çok isterdim ,en çokta yılmaz morgülü merak ediyorum :KK48:

aynen katılıyorum 1 sene yedi ,içti ,yattı ayrıca kolunu bahane edip hiç bir iş yapmadı ütopyada orda hiç sanmıyorum yapabileceğini .
nihal ve serkanı seviyorum ütopyadan incininde olmasını çok isterdim ,en çokta yılmaz morgülü merak ediyorum :KK48:
evet ya inci satırın da adı geçmişti bekliyodum onu ben ama yok maalesef.Olsa iyi olurdu

X