Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Survivor All Star yarışması 22 Şubat 2015 Pazar akşamı TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Peki bu yarışmanın diğer bölümlerden farkı ne olacak ? Yarışmaya kimler katılacak ? dizimex.com ekibi olarak araştırdık

2015-survivor-all-star.jpg

Survivor 2015'te çok daha heyecanlı ve çekişmeli olacak. Acun Ilıcalı, yeni kanalı TV8'de yayınlayacağı Survivor All Star yarışması ile tüm zamanların en çekişmeli Survivor programına imza atacak. Survivor All Star'a, diğer bölümlerden farklı olarak Survivor yarışmalarında yarışıp izleyenlerin beğenisini kazanan yarışmacılar katılacak. Dizimex.com ekibinin yoğun çalışmaları sonucu Survivor All Star'a katılacak ilk üç isimin Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu ve Irmak Atuk olduğu öğrenildi. Yine Ünlüler ; Gönüllüler formatında olacağı tahmin edilen yarışmaya Doğukan Manço, Anıl gibi isimlerin de katılması bekleniyor.

2015 Survivor All Star Yarışmasında Kimleri Görmek İstersiniz ?

Tv8 de yayınlanacak olan Survivor All Star yarışmasında hangi ünlüleri görmek istersiniz? YORUM bölümünden yarışmada yarışmasını istediğiniz ünlüyü bizimle paylaşabilirsiniz;

2015 Survivor All-Star'da yarışacağı açıklanan isimler; Turabi Çamkıran, Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan olarak daha önce açıklanmıştı. Survivor All Stars Için kesinleşen diğer isimler: Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.

Böylece Survivor 2015 Allstar tam listesi şu şekilde ;

Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.

2015 Survivor All Star Nerede çekilecek, 2015 Survivor All Star nerede yapılacak ?

Bu konu henüz net değil 2014 Survivor Dominik cumhuriyetinde çekilmişti. Bu sene de aynı yerde çekileceği dolaşan söylentiler arasında. Bekleyip göreceğiz.

Turabi ve Nihat Doğan süper bir ikili olabilirdi.Ama Nihat Doğan teklifi kabul etmemiş.

Nihat Doğan`da kafa olsa Acun Ilıcalı`yla iyi geçinir ve şimdi çok büyük paralar kazanırdı.Acun birini sevdi mi onu ihya ediyor çünkü.Örnekleri ortada.Para meselesinde anlaşamamışlar.Adam onu yine yarışmaya çağırıyor o para konuşuyor.Yaptığı doğru dürüst bir iş de olsa.Sonra da boşluktan hangi magazin programına bağlanacağını şaşırıyor.

acun boşa uğraşıyor bunun yerine amerikan dövüşü Türkiye diye bir program hazırlasaya :KK53:

Survivor All Star'a katılacak ilk 8 isim belli oldu!

22 Şubat'ta TV8 ekranlarında başlayacak olan Survivor All Star'a katılacak olan ilk 8 isim belli oldu.

İzlenme rekorları kıran yarışma Survivor için geri sayım başladı. Bu güne kadar yarışan en başarılı isimleri bir araya getirecek olan Survivor All Star TV8'de...

İşte ilk 8 isim!

İzleme rekorları kıran Survivor, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.

Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık ve Almeda Abazi oldular.

hele şükür benim yarışma başlıycak ya ben çok kaptırıyorum bu yarışmaya kendimi ya sahra gıcık yine var of onun yüzünden koltukları tekmelediğimi bilirim sinir şey, favorim yok yarışmadaki elektiriğe göre seçicem ayy çok heyecanlı :KK54:

aa tanıtımda Nihat Doğanmı vardı sanki mutfaktaydım tam duyamadım bunlar çok fena birbirine girer ya

Nihat doğan,duygu ve sahranın olması çok kötü olmuş 3nüde izlemeye tahammul edemediğim kişiler
En çok hasan,hilmi cem ve turabıye sevindim
Ben daha önceleri hasanı tutmuştum çok güçlü biri
Turabiyle aynı takımda olursa oyunları kazanabilirler
2 güçlü karekter çünkü
Bernanında gelmesi çok güzel olmuş kıza haksızlık yapılmıştı sahra tarafından
Bunda hep cadı gibi olanları seçmişler
Çok eskilerden nadyada var yunanistanlı

Ahahahah,Nihatta varmış yaw.
Pascal,Turabi ve Nihatı bir adaya koysunlar bizde oturup seyredelim.
Merakla bekliyorum.
Doğukan Manço veya Hakan ı desteklerim gibi geliyor.Merve Oflazıda çok sevmiştim ama o bir yarışma kazandı,ikincisinide başkası alsın bence.

Kadroya baaaaaaak..... hepsini geçtim
Sahra ve Duygu bir adada :KK70: bu sezon adadaki fare bile adayı terkeder sanırım :KK48:
Bu kadro çok fena birbirine girer elemeden çok diskalifiyeyle den giderler

X