ironu yapmıştır başbakan
Tevekkül etmek gerek, kaderdir diyeceksin.
Az ironi yapmis:))
Ben olsam o "müstahaktir, niyaziler" diyen müsvettelere cok daha agir ve okkali ironiler yapardim:)
2. kere beğenemiyorum Mune af buyur.
Kader deyip geçmek, sürüngen deyip hakaret etmek, 1800 lerden dem vurmak, hakareti ağzına sakız etmek liderliğin şanındandır...
Ha bir de tokat atmak da cabası... O da Osmanlı'dan kalma değerlerimizden...
Osmanlı yaşasaydı bunların kelleleri giderdi. Şükür etmeliler osmanlıı yokmuş.
İlk zamanlar şaşırıyordum ama artık alıştım böyle çıkıp "höt" demelerine.
Zaten seçmenlerinin acayip hoşuna gidiyor,bayılıyorlar bu üsluba.
Yılmaz Özdil "Sürüngenler omurgalı hayvanlardır Allah insanı omurgasız olmaktan korusun."
Partisinin dünkü grup toplantısında Başbakan Erdoğan�ın hakaret ettiği gazeteci Yılmaz Özdil cevap verdi. Aynı üslupla Başbakan�a yanıt veren usta gazeteci çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Özdil, sürüngenlerin omurgalı hayvanlar olduğunu kaydederek �Sürüngenler omurgalı hayvanlardır. Allah insanı omurgasız olmaktan korusun. Dolayısıyla bir sürüngen olmaktan kişisel olarak ben rahatsız olmam.� yanıtını verdi. Erdoğan�ın Hikmet Yar�ın dizinin dibinde çekildiği fotoğrafa göndermede de bulunan Özdil, �Taliban�ın dizinin dibinde mi diz çökseydik yani?� ifadelerini kullandı.
Yılmaz Özdil "Sürüngenler omurgalı hayvanlardır Allah insanı omurgasız olmaktan korusun."
Partisinin dünkü grup toplantısında Başbakan Erdoğanın hakaret ettiği gazeteci Yılmaz Özdil cevap verdi. Aynı üslupla Başbakana yanıt veren usta gazeteci çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Özdil, sürüngenlerin omurgalı hayvanlar olduğunu kaydederek Sürüngenler omurgalı hayvanlardır. Allah insanı omurgasız olmaktan korusun. Dolayısıyla bir sürüngen olmaktan kişisel olarak ben rahatsız olmam. yanıtını verdi. Erdoğanın Hikmet Yarın dizinin dibinde çekildiği fotoğrafa göndermede de bulunan Özdil, Talibanın dizinin dibinde mi diz çökseydik yani? ifadelerini kullandı.
Partisinin dünkü grup toplantısında Başbakan Erdoğanın hakaret ettiği gazeteci Yılmaz Özdil cevap verdi. Aynı üslupla Başbakana yanıt veren usta gazeteci çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Özdil, sürüngenlerin omurgalı hayvanlar olduğunu kaydederek Sürüngenler omurgalı hayvanlardır. Allah insanı omurgasız olmaktan korusun. Dolayısıyla bir sürüngen olmaktan kişisel olarak ben rahatsız olmam. yanıtını verdi. Erdoğanın Hikmet Yarın dizinin dibinde çekildiği fotoğrafa göndermede de bulunan Özdil, Talibanın dizinin dibinde mi diz çökseydik yani? ifadelerini kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?