- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
- 103
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Ölmek için 13 sebep çok ağladım ve bi gecede de bittisürükleyici içinde bir konuyu güzel ve anlaşılır şekilde anlatan sıkmayan kitap önerisinde bulunacağım ilk kez kitap okuyanların bile bir heyecanla okuyacağı ortalarında sonlarında şok üzerine şok yaşayacağınız bir kitap Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi mutlaka bu yazarın tüm kitaplarını okumalısınız.. :) sizin de önerileriniz varsa lütfen yazınız..
Kardeşimin hikayesini okudum. Serenad, mutluluk da süper kitaplardi.
Kristin hannah in kitaplarini tavsiye ederim ateş böceği yolu özellikle akici, sürükleyici ve etkileyici.
Canan tan piraye, en son yürekler ölür, eroinle dans cok güzel bunlarda.
Sarah jio böğürtlen kışı
Suan aklıma gelenler bunlar keyifli okumalar
Öncelikle ne tarz sevdiğin önemli.
sarah jio güzeldir dedikleri gibi. Ama farklı zamanlarda oku kitaplarını bence daha iyi olur.
Polisiye seversen tess gerritsen cerrah
Güzel farklı bi konu ve anlatım tarzı istiyorsan körlük kitabını okumalısın
Kısa kitap istiyorsan stefan zweig kitaplarıda iyidir
ayyy onun dizisi var kitabını okuduktan sonra izleyeyim diziyide teşekkür ederim..Ölmek için 13 sebep çok ağladım ve bi gecede de bitti
Ben de Livaneli'nin Huzursuzluk kitabını çok beğenmiştim. Bunun yanında Hasan Ali Toptaş'ın "Ben Bir Gürgen Dalıyım" kitabı efsanedir benim içinsizin de önerileriniz varsa lütfen yazınız..
ayyy ben livanelinin kitaplarının yarısını okudum kardeşimin hikayesi serenad... vallahi kitaplarım bitiyor bende kitap arıyordum tesekkur ederım:)Ben de Livaneli'nin Huzursuzluk kitabını çok beğenmiştim. Bunun yanında Hasan Ali Toptaş'ın "Ben Bir Gürgen Dalıyım" kitabı efsanedir benim için
Ne demek her zamann, çok kitap okurum ben de. Söylediklerini not alıyorumayyy ben livanelinin kitaplarının yarısını okudum kardeşimin hikayesi serenad... vallahi kitaplarım bitiyor bende kitap arıyordum tesekkur ederım:)
ohh kitap önerileri alacağım arkadas buldum arada rahatsız ederim:):)Ne demek her zamann, çok kitap okurum ben de. Söylediklerini not alıyorum
Estağfirullah her zamannohh kitap önerileri alacağım arkadas buldum arada rahatsız ederim:):)
Shantaram-Gregory David Roberts çok sürükleyici harika bir kitap mutlaka okumanızı tavsiye ederim.sürükleyici içinde bir konuyu güzel ve anlaşılır şekilde anlatan sıkmayan kitap önerisinde bulunacağım ilk kez kitap okuyanların bile bir heyecanla okuyacağı ortalarında sonlarında şok üzerine şok yaşayacağınız bir kitap Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi mutlaka bu yazarın tüm kitaplarını okumalısınız.. :) sizin de önerileriniz varsa lütfen yazınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?