Suruç'ta hayatını kaybeden Ece Dinç'in mezarına saldırdılar

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34

Suruç'taki saldırıda hayatını kaybeden ve Karacaahmet Mezarlığı'na dün defnedilen Ece Dinç'in mezarı saldırıya uğradı.

Suruç'ta pazartesi günü gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 31 kişiden biri olan Ece Dinç'in Karacahmet Mezarlığı'ndaki mezarına dün gece saldırı düzenlendi.

ETHA'nın Dinç ailesinden aldığı bilgiye göre, dün gece 15 kişilik bir grup, mezarın başında dalgalanan kızıl bayrağı yaktı. Mezarlık bekçisi havaya ateş açarak saldırganları uzaklaştırdı. (İSTANBUL)

http://www.evrensel.net/haber/256589/suructa-hayatini-kaybeden-ece-dincin-mezarina-saldirdilar

Tam bu haber için gelmişdim.Gencecik insanlar,hayatlar.Üzücü

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, Ece en çok istediği bölümü kazandı.

Suruç katliamında hayatını kaybeden Ece Dinç'in İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandığı ortaya çıktı.

Ece Dinç, 5'nci tercihi olan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne 398.6 puan ile yerleşti.

Yakınları, arkadaşları "Ece, ya hukukçu ya siyasetçi olacağım diyordu. Son kararını siyasetten yana kullanarak, tüm tercihlerini siyaset bölümlerine yapmıştı. Çok üzgünüz" dediler.
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/suructa-bombali-saldirida-olen-ece-dinc-universiteyi-kazandi

Yalnız aklıma takılan bişey var.Patlama anının videolarını seyrettim.Öncesi slogan atma türü birşeyler vardı.Ne sloganıdır ne deyildir aklıma takıldı.

Benimde anlamadigim bunlar kobaniye destek icin toplanmadimi pkk ya destek icin pkk nasil olayi ustlenir ben cozmus degilim isid olmasi daha olasilik bu genclerin orada ne isi var Allah askina aileler acin gozunuzu cenazeye mezara adam sokmamakla olmuyor evlatlarimiz meleklerimiz gidiyor azicik sahip cikalim canlarmiza
Yalnız aklıma takılan bişey var.Patlama anının videolarını seyrettim.Öncesi slogan atma türü birşeyler vardı.Ne sloganıdır ne deyildir aklıma takıldı.

Arin ve sibel diye iki pydli canlı bombanın izinden gittiklerini belirten bir slogan atıyorlardı. Bilirsin pkk da canlı bombayı çok kullandı türkiyede. Hatta hdp milletvkili sabahat tuncel türkiyede patlayıp onlarca can alan bir başka pkklı canlı bomba için şiir yazmıştı.

Yani canlı bombaları överken bir başka canlı bombaya kurban gittiler, suruç olayının özeti budur.

Anladım canım.Kelimeleri seçememişdim.Elif siyaetten bu kadar anlıyor işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…