Yalnız aklıma takılan bişey var.Patlama anının videolarını seyrettim.Öncesi slogan atma türü birşeyler vardı.Ne sloganıdır ne deyildir aklıma takıldı.
Arin ve sibel diye iki pydli canlı bombanın izinden gittiklerini belirten bir slogan atıyorlardı. Bilirsin pkk da canlı bombayı çok kullandı türkiyede. Hatta hdp milletvkili sabahat tuncel türkiyede patlayıp onlarca can alan bir başka pkklı canlı bomba için şiir yazmıştı.Yalnız aklıma takılan bişey var.Patlama anının videolarını seyrettim.Öncesi slogan atma türü birşeyler vardı.Ne sloganıdır ne deyildir aklıma takıldı.
Anladım canım.Kelimeleri seçememişdim.Elif siyaetten bu kadar anlıyor işdeArin ve sibel diye iki pydli canlı bombanın izinden gittiklerini belirten bir slogan atıyorlardı. Bilirsin pkk da canlı bombayı çok kullandı türkiyede. Hatta hdp milletvkili sabahat tuncel türkiyede patlayıp onlarca can alan bir başka pkklı canlı bomba için şiir yazmıştı.
Yani canlı bombaları överken bir başka canlı bombaya kurban gittiler, suruç olayının özeti budur.