• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürtünmeyle ilişki

rainbowkiss

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
1
0
6
34
Aydın
Dün erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik boşalmadı ama zevk suyu vajinama temas etti. Internetten araştırdık bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşükmüş, içimiz rahat etmedi norlevo diye bir ilaç varmış sizce kullanmalı mıyım? Normalde 1 hafta 10 gün içerisinde regl olmam lazım. Yan etkileri ne kadar sürer ilacı kullansam?

Dün erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik boşalmadı ama zevk suyu vajinama temas etti. Internetten araştırdık bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşükmüş, içimiz rahat etmedi norlevo diye bir ilaç varmış sizce kullanmalı mıyım? Normalde 1 hafta 10 gün içerisinde regl olmam lazım. Yan etkileri ne kadar sürer ilacı kullansam?

tedbir amaçlı içebilirsin fazla vakit geçmeden ama bişey olcağını sanmam için rahat etsin istiyosan iç

çok düşük bir ihtimal ama vakit geçirmeden iç için rahat etsin yan etki olarak ara kanam yapar

Mrblar araniza yeni katildm we bakireym Mrblar araniza yeni katildm we bakireym erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen gttm norlewo ictm we 1 hafta snra gttm norlewo ictm we 1 hafta snra kanamam oldu ama we adetimin üstndn kanamam oldu ama we adetimin üstndn 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile kalma riskm warmi

Mrblar araniza yeni katildm we bakireym erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen gttm norlewo ictm we 1 hafta snra gttm norlewo ictm we 1 hafta snra kanamam oldu ama we adetimin üstndn kanamam oldu ama we adetimin üstndn 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile kalma riskm warmi

Yok guzelim yok yazarken bile dagilmissin,icin rahat olsun ommaz oyle hop dye,millet neler cekiyor hamile kalmak icin..

Merhaba araniza yeni katildim. Bundan 5 gun once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Ancak en az birimizde hep ic camasiri vardi ve erkek arkadasim hic bosalmadi. Zevk suyu denen sey ise cok cok az geldi. Ama yine de ikimiz de takintili oldugumuz icin panik yaptik ve 22 saat sonra norlevo kullandim. 11 gun sonra adet olmam gerekiyor ama suan o kadar korkuyorum ki. Midem bulaniyor hemen diyorum hamileyim. Lutfen bana yardim edin

nervolo ılac ıcın vakıt kaybetmeyın

Mrblar araniza yeni katildm we bakireym Mrblar araniza yeni katildm we bakireym erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum erkek arkadasmla ayin 12debirlikte oldum 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine 2 gün öncede adetm bitmisti ama icine bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi bosalmadi ama disnda kaldi sanki ben bi stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen stresle silim flan ddm bu korkuyla hemen gttm norlewo ictm we 1 hafta snra gttm norlewo ictm we 1 hafta snra kanamam oldu ama we adetimin üstndn kanamam oldu ama we adetimin üstndn 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi 1 ay gecti we ben adet olmadm idrar testi yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yaptm negtif cikti ama hala olmadm adet yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile yarnci olurmusunuz acil cwp we hamile kalma riskm warmi

adet gecıkmesı ıkı hafta gecıkırse normaldır kokrmayınız

Back