Sürtünmeyle hamile kalınır mı??

erkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Kısır olduğunu nerden biliyon boşalma olmamış nasıl hamile kalınır Allah asklina biraz sevişirken de akıllı düşünün birinizin de

kalınmayabilir kısır olduğunu hangi teste göre öğrendin madem kısır istediğinizi yapın. Neyse ya

erkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Kisir ne ya boyle.bir durum dahi olsa bu sekilde soylemeniz bile cok cirkin korkmayin bosalma olmadikca birbirine degerek hamile kalan henuz gorulmedi duyulmadi 🤔🤨

Çocuk sahibi olmak isteyenler bile zor hamile kalıyor, kaldı ki bunlar olsun. Hayal dünyaları rengarenk.😅
Hic sorma elledi hamile kalirmiyim öptü hamile kalirmiyim olmeyi bayilmak saniyo bunlar ayar oluyorum😀😀 bu kadar korkuyosan ona gore rahat dur madem 🤣😀

Bi heyecan arıyolar sonra ah vah herseyi zamani gelince ogrenseler keşke 🤗
Sonra diğer buraya yazan kadın gibi evlenmeden önce yaptığını seneler sonra nasıl eşine söyleyecek diye konu açar sonra zamanı herşeyin en iyisi yaşayacan elbette

Sonra diğer buraya yazan kadın gibi evlenmeden önce yaptığını seneler sonra nasıl eşine söyleyecek diye konu açar sonra zamanı herşeyin en iyisi yaşayacan elbette
O konuyuda okudum ayri bir tuhaf geldi ne biliyim evlilikte dürüstlük her konuda bence en önemli sey allah sasirtmasin coluk cocuklarimizi

O konuyuda okudum ayri bir tuhaf geldi ne biliyim evlilikte dürüstlük her konuda bence en önemli sey allah sasirtmasin coluk cocuklarimizi
Amin inşallah 🤲🏻 sürtünerek le başlar göbeğe boşalınca hamile kalır mıyım diye gider sonra evlenince eşine anlatmaz😂😂😂😂😂
Güven olmadıktan sonra hiç birşey olmaz
Biz bekar ken bunları değlde okul üniversite düşündürdük şimdiki ler sex sevişme Allah akıl fikir versin inşallah 🤲🏻

Amin inşallah 🤲🏻 sürtünerek le başlar göbeğe boşalınca hamile kalır mıyım diye gider sonra evlenince eşine anlatmaz😂😂😂😂😂
Güven olmadıktan sonra hiç birşey olmaz
Biz bekar ken bunları değlde okul üniversite düşündürdük şimdiki ler sex sevişme Allah akıl fikir versin inşallah 🤲🏻
Cok dogru dedin universite sinavi vize final is bulma stresi bunlar vardi bizde nesil hizli geliyo😀😀

X