Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şekilde birşey olmazerkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Kısır olduğunu nerden biliyon boşalma olmamış nasıl hamile kalınır Allah asklina biraz sevişirken de akıllı düşünün birinizin deerkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Kisir ne ya boyle.bir durum dahi olsa bu sekilde soylemeniz bile cok cirkin korkmayin bosalma olmadikca birbirine degerek hamile kalan henuz gorulmedi duyulmadierkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Çocuk sahibi olmak isteyenler bile zor hamile kalıyor, kaldı ki bunlar olsun. Hayal dünyaları rengarenk.Kisir ne ya boyle.bir durum dahi olsa bu sekilde soylemeniz bile cok cirkin korkmayin bosalma olmadikca birbirine degerek hamile kalan henuz gorulmedi duyulmadi
Hic sorma elledi hamile kalirmiyim öptü hamile kalirmiyim olmeyi bayilmak saniyo bunlar ayar oluyorum bu kadar korkuyosan ona gore rahat dur mademÇocuk sahibi olmak isteyenler bile zor hamile kalıyor, kaldı ki bunlar olsun. Hayal dünyaları rengarenk.
Üzerine ceketi düşünce hamile kalacak sanıyorlar.Rahat dururlar mı hiç, sonra da ağlarlar burda. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin hesabı.Hic sorma elledi hamile kalirmiyim öptü hamile kalirmiyim olmeyi bayilmak saniyo bunlar ayar oluyorum bu kadar korkuyosan ona gore rahat dur madem
Valla sabah sabah iyi güldürdün allahta seni güldürsunfena bunlar cok meraklilar biseylere acele etmeyin her canli tadacakÜzerine ceketi düşünce hamile kalacak sanıyorlar.Rahat dururlar mı hiç, sonra da ağlarlar burda. Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin hesabı.
Açmak için açılmış bir konuerkek arkadaşımla geçen gün çıplak birbirimize sürtündük ama içime girmedi ve ikimizde bosalmadik ayrıca erkek arkadaşım kısır bir şey olur mu???
Yaptıklarından pişman olacaklar mı acaba sonradanValla sabah sabah iyi güldürdün allahta seni güldürsunfena bunlar cok meraklilar biseylere acele etmeyin her canli tadacak
Amin hep beraber Çok da bi esprisi yok işte gençlik ateşi yakıyor.Valla sabah sabah iyi güldürdün allahta seni güldürsunfena bunlar cok meraklilar biseylere acele etmeyin her canli tadacak
Bi heyecan arıyolar sonra ah vah herseyi zamani gelince ogrenseler keşkeYaptıklarından pişman olacaklar mı acaba sonradan
sabah buranın tadı ayrı güzel kahve eşliğinde
Sonra diğer buraya yazan kadın gibi evlenmeden önce yaptığını seneler sonra nasıl eşine söyleyecek diye konu açar sonra zamanı herşeyin en iyisi yaşayacan elbetteBi heyecan arıyolar sonra ah vah herseyi zamani gelince ogrenseler keşke
O konuyuda okudum ayri bir tuhaf geldi ne biliyim evlilikte dürüstlük her konuda bence en önemli sey allah sasirtmasin coluk cocuklarimiziSonra diğer buraya yazan kadın gibi evlenmeden önce yaptığını seneler sonra nasıl eşine söyleyecek diye konu açar sonra zamanı herşeyin en iyisi yaşayacan elbette
Amin inşallah sürtünerek le başlar göbeğe boşalınca hamile kalır mıyım diye gider sonra evlenince eşine anlatmazO konuyuda okudum ayri bir tuhaf geldi ne biliyim evlilikte dürüstlük her konuda bence en önemli sey allah sasirtmasin coluk cocuklarimizi
Cok dogru dedin universite sinavi vize final is bulma stresi bunlar vardi bizde nesil hizli geliyoAmin inşallah sürtünerek le başlar göbeğe boşalınca hamile kalır mıyım diye gider sonra evlenince eşine anlatmaz
Güven olmadıktan sonra hiç birşey olmaz
Biz bekar ken bunları değlde okul üniversite düşündürdük şimdiki ler sex sevişme Allah akıl fikir versin inşallah